发帖
手机端
扫码访问

美腿在tpy

15474 |152

美容師+採耳妹妹+TPY JS, 咁成個休息廳咪美腿林立!

mini1 发表于 2011-4-12 13:53

係阿, 不過當個個走來問你嘅時侯, 就真係好煩......

楼主 发表于 2011-4-12 14:57:27 | 显示全部楼层 来自: 香港

of course la...
besides, there are sales

TPY JS唔係著裙...營銷就係窄身超短紅裙(無打底)...
上次埋單時...個營銷係咁sales我...兩隻大脾之間擘開少少對住我走光...
我坐喺度一有段時間..仍都有留意到佢sales幾班客時...反而蹺腳...

楼主 发表于 2011-4-13 15:36:22 | 显示全部楼层 来自: 香港
TPY JS唔係著裙...營銷就係窄身超短紅裙(無打底)...
上次埋單時...個營銷係咁sales我...兩隻大脾之間擘開 ...
SharpDennis 发表于 2011-4-13 14:16

TPY JS is now 著裙 to sale tpy at rest area.  When they get customer, they will go upstair together but js will change uniform before massage

vas for tpy item is nearly a must
香芬 rmb218, comparing with 鬆腿 for 2hr+qroom, the cost may be ...
raymondlau 发表于 2011-4-11 14:04

請問tpyo既vas 小費喺幾多?

楼主 发表于 2011-4-14 21:29:46 | 显示全部楼层 来自: 香港
无一定既,做香芬有tpy牌都得,有d开200,有大咬要500,一年前有d150都成交既

无一定既,做香芬有tpy牌都得,有d开200,有大咬要500,一年前有d150都成交既
raymondlau 发表于 2011-4-14 21:29

Raymond兄, 你對tpy一樣都咁熟噢:y-17:

楼主 发表于 2011-4-14 21:51:57 | 显示全部楼层 来自: 香港
Raymond兄, 你對tpy一樣都咁熟噢
Chat 发表于 2011-4-14 21:37

Tpy都系做过一次,之后就日式有tpy牌加一钟。现在做香芬有tpy牌(靓d),巨地会叫加一钟中式(送的,巨地不能按),可任签。不过签100加现金100就吾驶加种,这就最平。
水方深港都可以现金加签。