发帖
手机端
扫码访问

我估已經沉了

4617 |47
與水刀雪域JS見過三次, 已經覺得自己控制不住. 想將她當作女友, 有時又感覺似當她做阿妹咁.
自己都攪唔清楚, 有點迷茫添...
我們的第一次, 她主動幫我升空 (沒有強索小費).
之後兩次, 她想幫我解決, 但被我拒絕了, 因我唔想大家關係建基於這種交易...

在場內是交易, 在場外是交情! 快的在場外搞多幾次交情, 在弟弟缺血的情況下再反思你們的關係, 如果還是想不清楚, 加深大家的交情直至攪清楚為止:y-87:

與水刀雪域JS見過三次, 已經覺得自己控制不住. 想將她當作女友, 有時又感覺似當她做阿妹咁.
自己都攪唔清楚 ...
Eurogogo 发表于 2011-3-29 00:18

你無叫, 佢都主動幫你升空, 同樣道理, 佢亦都會幫其他ching升空, 你唔係想扮情聖呀, 咁都要沉落去? 醒吓啦:y-21:

楼主 发表于 2011-3-29 00:29:04 | 显示全部楼层 来自: 香港
你無叫, 佢都主動幫你升空, 同樣道理, 佢亦都會幫其他ching升空, 你唔係想扮情聖呀, 咁都要沉落去? 醒吓 ...
Chat 发表于 2011-3-29 00:28

u r right

師兄最好問js搞清楚關係,免得自己亂想。

Thank you! 起碼你都肯聽忠告...

C Hing 回頭是岸,  好難抽身:y-52:

莫非Ching接受女友經常幫其他男人按呢度,按個度?

唔好再見佢, 搵過第個, 出過

其實對慣啲港女, 上面花花世界, 少啲定力都唔掂~

too many c-hingh want to 扮情聖 to save the bone girl.