发帖
手机端
扫码访问

真開心..比我溝到水xxspa技師...佢仲上左岸啦..

10315 |105

過年果陣..我去左福田某大場水xx按摩..
在大堂果陣見到有個spa技師經過..我一見鍾情..行埋去問佢索qq號碼..
佢竟然比左佢qq我..
於是我返到屋企即刻上qq加佢..
之後我猛咁同佢聊天....用左個幾禮拜時間終於約到佢出黎行街..
原來佢已經從良無做spa啦....上左岸啦..
我次次帶佢去食chaep野佢都無乜咋型..最高檔都係食味x拉麵..
佢原來好中意突骨..我之後請佢去x都突骨..我仲買左張5000蚊卡預左以後同佢突(平d嘛)..
佢好中意推油...次次都只做香薰推油..我問佢點解唔做排毒果隻啊..
佢就話貴..不想浪費我的錢...最近呢次約會仲請我去某個公園玩機動遊戲...
佢仲比左幾張水xx既劵我..佢話人地比無用比我...
玩完仲帶我返佢屋企...在係水xx樓上...直到10點半尾班車才走....
請問呢個女...你地應為溝唔溝得過呢??
(不過最慘既就係同佢一齊突骨..見人地鬆腿我又想鬆腿..佢又唔比我鬆腿..同我講你鬆腿我就不理你)....

评分

佢帶你返佢屋企,咁即係畀哂機會你食佢啦.咁你有冇食佢呀!

楼主 发表于 2011-3-22 22:50:14 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 2# ngtungsee

佢仲同我講..叫自己認路..下次唔會樓下接我上去..要上自己上去找佢

你講個場名工號出來, 實有師兄比到意見你...

好多女好精的,慢慢觀察下先啦

观察:
- 一般囡囡对食要求不高,宁可买衣服
- 去水都2个人不太化算,推油很多场都不错,可降低消费
- 玩机动游戏,她心态很年青
- 复返屋企有没时情发生?
- 不准你松腿是好现象

楼主 发表于 2011-3-22 22:54:47 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 4# 花師奶

話時話我唔記得左佢工號啵...

俾世機會你入啦..仲等咩呢....

Be careful and physical. Don't "get on body"