发帖
手机端
扫码访问

堅決企硬「sayno」

9429 |96
水方今個月將有一項新規定
就係每月鐘數最少既5個(一說係10個)js要停牌3日,沒有最低保底鐘數(采耳191、按腳181)
即係做到上300個鐘都好只要係最後幾名都要停牌

咁就造成js如果想留低就要不斷爭高鐘數,見人就r鐘
尋日就有人借口生日,想過黎叫我送「生日禮物」俾佢~~~(唔熟只係輪牌上過1次鐘)
以後大家細路幾硬都好,都要堅決企硬「sayno」
生日禮物??? 咁佢有咩做回禮先??
睇o黎都係平時太多慈善家,教壞晒佢地!!

咁樣對 D JS □黎講真係幾辛苦下,我建議佢地轉場,不過轉 □左邊間場要同我講聲……:y-23:

R鐘唔緊要, 但佢既服務都要升級先得架...
話時話, 咁攪法, D女要生存, 唔做VAS唔得喎...

楼主 发表于 2011-3-13 16:22:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
咁樣對 D JS □黎講真係幾辛苦下,我建議佢地轉場,不過轉 □左邊間場要同我講聲……  ...
onkankan 发表于 2011-3-13 16:13

有幾個都講後悔入左黎
做中細場搵未必咁多,但壓力無咁大,而且自信都會係紅果班
但依家係大場,鐘數又有壓力,搵$睇就多少少,但呢度扣果度扣,又唔夠鐘又要自己買,收入唔見得多好多~~~

有2個知道唔係呢個月下個月都輪到佢做倒數,已經搵定地方,目標係金怡呢d中細場,原來果度好多都有5000以上既收入

楼主 发表于 2011-3-13 16:24:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
R鐘唔緊要, 但佢既服務都要升級先得架...
話時話, 咁攪法, D女要生存, 唔做VAS唔得喎... ...
花師奶 发表于 2011-3-13 16:16

咁唔係靠得vas幾耐...
反而走係一個方法
我就怕果d實力派走晒,得返一班只係識r鐘既偶像派~~~

咁唔係靠得vas幾耐...
反而走係一個方法
我就怕果d實力派走晒,得返一班只係識r鐘既偶像派~~~ ...
HAMGER 发表于 2011-3-13 16:24

你唔係偶像派既支持者咩???:y-53:

楼主 发表于 2011-3-13 16:28:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
生日禮物??? 咁佢有咩做回禮先??
睇o黎都係平時太多慈善家,教壞晒佢地!!
aaronms 发表于 2011-3-13 16:02

講真如果平時只要係我知既我係會點就快生日既囡囡上2-3個鐘+多少少既小費當係賀禮,(就當係請個囡囡食餐飯都要啦~~~)
之不過今次呢個又唔係靚又唔熟,又直接r,就真係過份左少少

楼主 发表于 2011-3-13 16:33:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
你唔係偶像派既支持者咩???
花師奶 发表于 2011-3-13 16:26

我會返點返mark既都係實力派 (當然亦好靚女):y-34:
偶像派既最多都係1個鐘摩下手係唔係真係咁滑就夠啦,唔會浪費時間同$

since the price was increase to $78 per hour..i won't pay extra hr anymore..its not worth..