发帖
手机端
扫码访问

去某D骨場真係有感而發...

5362 |63

間場要搵$係正常,但好心唔該當全場爆滿就唔好再放咁多客入來吧!!
入場前又冇通知聲,小弟就係正想講星期2巴塞對阿記果晚去左某中型場。

話佢細又唔係好細話佢大又未輪到佢,同就就地腳都唔想開估...

小弟都算係底死但唔知好冇彩,底死既係3點幾到入場,咁岩岩好沖完涼搞搞下
上大廳搵位按腳等開波啦緊係!! 我已經唔簡大熱場同D中細場...

上到大廳爆場好熱鬧,個個坐定定等開波正常呀!! 佢地係到做實知架,上房囉但...連中泰房都話冇
叫我比牌號佢登記有位叫我,記條毛咩我前邊又有c兄等緊位,個個唔到完場邊會上房走人架!!
但你連房都話冇呢...唔通完場D人散水先叫我咩,咁我咪去足球定電影吧睇睇囉...照爆
咁飯堂囉 ,又照爆...咁我一丁友實有計仔既估,死去做貴DD既spa餐冇死啦 照爆,美容照爆...
玩我咩開波啦/_\ 返返去大廳又係同頭先一樣冇分別,仲多左班c兄姐等添...

之後有位c兄話上房話有四人房但唔可以比佢,跟住冇耐有兩位c兄著火話12點離到又話乜...
又話計個乜鬼飯就走又要叫經理離...咁又係你地間野唔岩在先12點離到之後都要人坐沙化仔
冇耐經理又唔見但有服務員叫佢地上房(間場係唔夠服務員人手的) 似係比間四人房佢地。
而小弟就坐住沙化仔...眼金金望住塊鏡既倒影像 冇耐都係頂唔住去飯堂見有位但係搭檯咁睇e場大戰!!

可必呢!!!!留係屋企睇咪幾好/_\
大戰前夕, 熱門大細骨場多數都爆棚, 要有位一定去d唔就腳既場先有位坐!

楼主 发表于 2011-3-11 22:44:47 | 显示全部楼层 来自: 香港

我以經避得就避 又夜又唔就腳都費事去
所以就有感而發 佢地明知爆棚又放人入場又唔單聲
見住離幾多收幾多...

我以經避得就避 又夜又唔就腳都費事去
所以就有感而發 佢地明知爆棚又放人入場又唔單聲
見住離幾多收幾多. ...
ckraven 发表于 2011-3-11 22:44

有邊個做老細唔係賺到盡架:y-6:

楼主 发表于 2011-3-11 22:51:38 | 显示全部楼层 来自: 香港
有邊個做老細唔係賺到盡架
LHB 发表于 2011-3-11 22:46

咁我地假假地離消費都係想嘆返晚架 :y-6:

咁我地假假地離消費都係想嘆返晚架
ckraven 发表于 2011-3-11 22:51

去大場人流快d, 一丁友應該好快有位

你去左邊間
開佢名啦

間場要搵$係正常,但好心唔該當全場爆滿就唔好再放咁多客入來吧!!
入場前又冇通知聲,小弟就係正想講星期2 ...
ckraven 发表于 2011-3-11 22:14

死啦聽晚大戰喎:em23:

死啦聽晚大戰喎
unhappy123hk 发表于 2011-3-11 23:02

留係屋企睇囉:y-2:

重約咗C9
不過佢唔得閒
有冇心水場呀