发帖
手机端
扫码访问

皇室鬆朖

6768 |75
楼主 发表于 2011-3-3 13:18:22 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄...
小弟聽日已經試左皇室既鬆腿..
輪牌個技c 都係做左3個月咋..
都係唔到位..
有無d到位既 no. 提供呢 ?

另外~~電影院咩收費?

Ching 見你又再重新進發了 , 恭喜恭喜 , 祝囡運亨通:y-67:

師兄...
小弟聽日已經試左皇室既鬆腿..
輪牌個技c 都係做左3個月咋..
都係唔到位..
有無d到位既 no. 提供呢 ...
tly 发表于 2011-3-3 13:18

雙人影院一粒鐘$48 連加一 , 不過我唔like 鬆腿 , 所以無num提供:y-10:

Ching 見你又再重新進發了 , 恭喜恭喜 , 祝囡運亨通
KONGLEI 发表于 2011-3-3 17:37

係呀﹗主場已換﹗中港泰,按手,足底,香薰都已經找到熟識js. spa 無錢試,皇式御用都唔係咁好玩﹗

楼主 发表于 2011-3-3 17:52:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
唔該晒師兄..

回复 25# peterwon

Spa 做過3次 , 環境係幾好 , 行最平既最多都係700人仔搞掂 , 不過 js 都幾囂士
皇室御用, 除非溝女, 否則就無謂了....

回复  peterwon

Spa 做過3次 , 環境係幾好 , 行最平既最多都係700人仔搞掂 , 不過 js 都幾囂士
皇室御用 ...
KONGLEI 发表于 2011-3-3 17:58

你係咪做500人仔加200小費﹖ 我唔係咁鐘意浸浴,有邊個無浸浴架﹖ 同埋js 係咪都唔係幾靚﹖

你係咪做500人仔加200小費﹖ 我唔係咁鐘意浸浴,有邊個無浸浴架﹖ 同埋js 係咪都唔係幾靚﹖ ...
peterwon 发表于 2011-3-3 18:02

你可以唔浸既 , 但做SPA 唔浸好似好怪吧 , 而且重少左響池邊一路浸一路俾人餵生果, 果種享受喎...
JS 機相一定靚 , 真人打78折到 , 但身高一定有 , 而且身形普遍平均....:y-80:

熱石同草球都係最平果款 , 個人LIKE 熱石 , 雙鐘最多簽2舊

呢個問題問得好, 因為技師機睇唔到入職時間, 如果各位師兄間唔中都有去開皇室嘅話, 見到啲熟口熟面嘅腳底 ...
Chat 发表于 2011-3-2 15:26

水都个名罗湖技师都知阿,甘难怪条女唔去果边做啦