发帖
手机端
扫码访问

水方即將加價

6105 |90

邊啲場減價.. 我去
sverige 发表于 2011-2-27 19:16

去宏昌同胃男, 胃男星期一至四按個中式送二個大堂比埋小費都係208蚊埋單, 抵到爛......

去宏昌同胃男, 胃男星期一至四按個中式送二個大堂比埋小費都係208蚊埋單, 抵到爛...... ...
hermanshiu 发表于 2011-2-27 19:28

宏昌係減左價,不過無左免費自助餐,分別不大!

羅湖場都是人山人海,看來加加是一定的了...
betfootball 发表于 2011-2-27 18:54

但據我近來所見(亦可能我去過 o既場唔太多),羅湖場那邊始終無咁旺……

對我地黎講只睇配備同囡囡,都唔理得佢點計條數!加左價當然唯有小去 D 或探訪下其他場喇,但事實上佢地  ...
onkankan 发表于 2011-2-27 18:17

以水方黎講,依家係不斷用蠶食員工同客人既利益黎頂著盤數
變相係令有條件既囡囡唔留係度,之不過江山代有人才出,長江後浪推前浪既~~~

以水方黎講,依家係不斷用蠶食員工同客人既利益黎頂著盤數
變相係令有條件既囡囡唔留係度,之不過江山代 ...
HAMGER 发表于 2011-2-27 19:47

咁我想知道果 D 有條件 o既囡囡走左去邊?:y-28:

咁我想知道果 D 有條件 o既囡囡走左去邊?
onkankan 发表于 2011-2-27 19:49

轉行
有幾個囡囡已經同我講會轉去做美容、美甲
佢地本來係貪做采耳正正經經做最普通都可以有6000-8000收入,但依家左扣右扣有6000已經算好,但工作壓力又大,又多「又色又垃圾既客人」
反而去左美容果d,對女客多過男客,自己又有興趣,收入都有4000以上,而且工作生命週期又長好多~~~有d轉左去做都反映話好唔錯
我就唔知其實美容係唔係咁好,但剛剛又已經有2個清純囡囡離開轉左去...有1個仲要係我杯茶~~~陰公

你淨桑多過我,你清楚d~~~
我都係r爛腳掛人地手牌先免到淨桑~~~
HAMGER 发表于 2011-2-27 13:29

我就係想r都r唔到,下次掛埋落去你度算了,嘿。

但據我近來所見(亦可能我去過 o既場唔太多),羅湖場那邊始終無咁旺…… ...
onkankan 发表于 2011-2-27 19:44

星期五.六晚羅湖是很多人,當然平日可能福田比羅湖多人....

轉行
有幾個囡囡已經同我講會轉去做美容、美甲
佢地本來係貪做采耳正正經經做最普通都可以有6000-8000收 ...
HAMGER 发表于 2011-2-27 19:56

我臭係果 D「又色又垃圾既客人」:y-79: