发帖
手机端
扫码访问

時移世易小費提升

4438 |55
話說有個老友去左北方工作四年最近回流香港工作…當年我同他都時有北上按正骨…
咁我就當然要帶他去三水參觀下…我揀左去水刀…去到後按完脚後各自上房…佢按泰色…我老友按正骨絕冇/念的…佢知一粒鐘只得45分鐘…話定要按三粒先夠…按完在大堂等
按完後我問他按得怎樣…佢話按得一般但幾好傾…js年紀27,8左右…樣貌還可以…我老友話開頭個js仲話留電話俾佢叫佢下次梨call佢…但當簽完小費後個js好似唔係咁高興冇留電話就走左
我問:你簽幾多?
我老友:60
我問:有冇抽人水?
我老友:絕對以禮相待…以前按足三個鐘簽60個js是笑住走的…况且人仔紙水仲高過以前…內陸地方按摩是不用小費…真唔明深圳咁特别要小費
我答:這裏依家按雙鐘冇什麽不滿都多數簽50或簽更多都有…你按三個鐘就要簽80-100架喇…時移世易小費提升了…你同個js咁好傾都簽60…個js當你係寒友梗係唔留電話俾你喇
我老友:就笑一笑就此作罷
今非昔比呀,钱越来越不值钱了

咁要叫你老友多D入嚟vshare啦,加入埋重可以分享下佢係北方骨場嘅情況!等小弟增廣一下知識都好吖!

正骨,60,唔抄牌,都唔可以黑面!

水都 D 中泰 JS 被寵壞了,佢地成日都以為可以不勞而鑊!
賣弄少許風情就都 R 多幾草小費,邊有咁 so 先得架!

D 北佬去按,唔簽小費俾佢地,咪一樣死死地氣收野走!
如果佢地多聲氣,可以投訴佢地,唔駛客氣!

每鐘兩草,真係已經不過不失,無互動,無升空,想收幾多呢?
JS 真係貪得無厭,睇下港紙再跌落去,仲有無港人上去銷費!

因為很多女已給這些為了滿足兒時性幻想又不敢去邪骨或東莞桑拿的電車男縱壞晒。

我就是這類電車男:y-23:
因為很多女已給這些為了滿足兒時性幻想又不敢去邪骨或東莞桑拿的電車男縱壞晒。 ...
lkclkc 发表于 2011-2-22 02:24

因為很多女已給這些為了滿足兒時性幻想又不敢去邪骨或東莞桑拿的電車男縱壞晒。 ...
lkclkc 发表于 2011-2-22 02:24

"不敢去邪骨或東莞桑拿的電車男"
師兄,你係咪指我呀?

話說有個老友去左北方工作四年最近回流香港工作…當年我同他都時有北上按正骨…
咁我就當然要帶他去三水參 ...
ben6688 发表于 2011-2-22 01:45

CHING話好傾又得舒服,三個鐘簽60,已水刀標準來講係比較少D,....如是我簽90啦......算啦無下次囉,省20至30換來JS黑面,睇CHING覺得值不值吧.........如鬆腿一鐘我也想簽20,但過不到自己心理關口,最少也簽30人仔....唉!!

你個朋友都幾豪喎, 我一般每鐘簽5蚊咋:y-23: