发帖
手机端
扫码访问

各桑拿場好食又抵嘅食物(唔好太貴)

7383 |68
千萬不要點龍蝦就得了,有一次在水方食了隻1500元嘅龍蝦
monster 发表于 2011-2-20 23:24

wa wa wa....
big boss...
the expensive one, i only use $200-300 for dinner with ex-js in sd.

水都豬手幾得,我識個水都美容師都好鐘意食.
eosin55 发表于 2011-2-21 01:17

我好鍾意食豬手, 又可以以形補形,
水都豬手係幾得,
但皇室仲好食喎, 尤其係豬手撈粗, 正!!

worthy food comparing with other sn:
typ: hong kong styles noodles rmb22-24 x1.1 large
oriental: chinese soup rmb38-68x1.1 large and taste as good as home.

楼主 发表于 2011-2-21 12:43:09 | 显示全部楼层 来自: 香港
worthy food comparing with other sn:
typ: hong kong styles noodles rmb22-24 x1.1 large
oriental: chi ...
raymondlau 发表于 2011-2-21 11:45

TPY嘅鮮蝦雲吞麵好似係28蚊, 係我係SZ食過最好味又最抵嘅雲吞麵

楼主 发表于 2011-2-21 13:19:23 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 41# WASHER

係大場嘅消費差唔多啦, 其他大場細細碗都要廿幾蚊啦

回复  WASHER

係大場嘅消費差唔多啦, 其他大場細細碗都要廿幾蚊啦
Chat 发表于 2011-2-21 13:19

yes, the bowl or tpy is much larger...
other food are not bad there and cheaper than other

水都开业时常吹嘘是丹桂轩厨房做后台,所以常去吃海叁鹅掌等,不知现在大厨是否转手呢?

我好鍾意食豬手, 又可以以形補形,
水都豬手係幾得,
但皇室仲好食喎, 尤其係豬手撈粗, 正!! ...
sverige 发表于 2011-2-21 11:43

咁皇室啲野食係好食過水o既

楼主 发表于 2011-2-21 15:34:29 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2011-2-21 15:37:37 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 46# 小李老x

皇室假期嘅水晶雞都唔錯, 好似係48定58蚊