发帖
手机端
扫码访问

已於水方沉咗

6522 |74
回复 26# 梁寬

沉就沉,唔好放過機會

楼主 发表于 2011-2-21 04:00:53 | 显示全部楼层 来自: 美国
回复  梁寬

cocopark 果頭消費都唔嘢少, ching啲鋪排都唔禮。
不過荷包痛唔痛? ...
cats 发表于 2011-2-20 23:32

係囉,戲飛仲貴過香港 $95x2,
跟住拾味館食豬骨鍋. $260

如果佢黑面,就唔會有呢個post啦.
如果我簽幾舊水小費,佢唔留電話至奇
梁寬 发表于 2011-2-20 20:45

better than my case in many area in the beginning...
more time to observe...
quit if more $ request in future...

回复  Chat
多謝,多謝,其實我自己都覺得好彩
ace320 发表于 2011-2-20 22:41

ching, how old is yr wife?
this determine her mature and mind.

回复  monster

講就易, 唔係當事人很難明白, 因為我都試過, 到頭來都係浪費時間金錢, 一定要跌過先知痛,  ...
Chat 发表于 2011-2-20 22:59

haha...try more, learn more...
observe her request with time
i also learnt and loss some but not too much

如果個JS唔係對樓主有好感, 應該唔會咁主動既.

乜水方o甘好.
代言人,我想請問其他場係未都係o甘計?
eosin55 发表于 2011-2-20 13:35

個個場都有淨桑,由98到1xx不等,其實即係最低消費,但同低消唔同既係如果你消費左少少但又唔夠淨桑,就2樣錢都要俾
即係你只係按左個腳58就走,就要俾按腳58+10%+小費+98淨桑費=16x以上
如果你話淨桑幾個人平均計,應該個個場都係

我埋單係俾"茄殊"
出咗門口佢點消費都唔關我事.埋單前有check過.張單冇問題.
其實走之前,我建議簽定早餐 ...
梁寬 发表于 2011-2-20 20:29

咁你簽張留單要係最後臨走先簽
我知有人試過好似你咁話俾囡囡淨桑,入左場先黎同你吹水溝通下,跟手話去瞓但又唔想按摩唔上房,話第2朝會好早起身費事嘈醒你,總之就叫你簽左留單先,點知第2朝張單係4位數字克

如果個JS唔係對樓主有好感, 應該唔會咁主動既.
astm2006 发表于 2011-2-21 12:21

睇下囡囡既觀念
有囡囡上鐘入q房都怕俾人講,行埋少少都面紅唔敢望你
有囡囡goodbyekiss只係留客手段、搓波係服務既一part

點解我未試過有goodbye kiss 既:y-26: