发帖
手机端
扫码访问

已於水方沉咗

6519 |74
首先我唔係靚仔,亦唔係豪客.小費都只係簽$50
第一次去水方係唔知福田關10:30.見唔趕時間,唔想又走去黃崗.又見到水方個招牌.就决定留一晚,第二朝至過關.
係大堂休息區,先叫腳底.等候JS期間.有位女仔埋嚟sell按摩,見佢個樣都OK.就應承啦.
先做腳底位姐姐係甘sell我加鐘做鬆大腿.仲暗示有驚喜.本來想加.但係個女仔離遠企係度等.焗住推咗.其實真係有啲唔妥佢阻住.
全程三個半鐘,全部老正.頭個零鐘有傾計,轉身後就瞓著咗.到夠鐘簽單.佢問我攞電話#.冇所謂,嘛俾佢囉. 張單$6xx.
過咗幾日,佢sent SMS俾我.話放完兩日假,剛剛近工.問我得唔得閒過去.當時人在東莞有野做,回佢話唔去啦!
做完野成11點,就唔番HK啦!sent 短訊問佢收工未?佢話等我.甘食完宵夜,約1點鐘到水方.
工作時間全程正常,冇特別. 但佢同我講11點收到短訊時,已經收咗工.返緊屋企.專登返公司等我.
做完成5點,佢話跟住返中午12點.所以唔想返屋企.然後叫我幫佢簽個靜桑.(佢話我做過咗3佰,有權簽另╴個人.我都唔明佢講乜,總之就只要簽單,唔使俾錢.我後尾check過,真係冇加錢.因為冇做大堂,今次$5xx.)
然後佢入番嚟,問我自己係房瞓定陪佢上番大堂.
嘩!佢冲咗涼,落咗妝,放散咗頭髮.着住女賓嘅浴衣.果啲少女的風釆出曬嚟.(之前紥起髻,化濃妝.嫌佢個樣太成熟)問佢係房瞓得唔得.佢話一男一女唔可以一齊係房瞓.
唯有好似隻狗甘,流住口水跟佢上大堂. 係大堂佢又唔瞓.撓住我隻手同我吹水. 吹到成8點要返工,唔走唔得.
臨走佢仲攬住俾個goodbye K.甘我梗係順便一條脷車埋去. 唔使講我果朝梗係遲大到啦!
跟住禮拜六朝call我.話返晏晝6點.叫我陪佢睇戲.,食飯梗係我俾.但搭的士,戲飛竟然同我爭俾錢.送到返公司,佢話星期六晚會忙.陪唔到我,叫我要去都第日再去.
啲老友同我講,呢啲係手段.只係想hold住個客.
但係我而家死啦,係度沉緊.其實到目前為止,除咗車過吓.知佢冇腩亦冇セ空外.就冇其他着數.
佢傳個幾次短訊俾我.我話而家出咗差係上海.返嚟至揾佢.
但唔拖得幾耐,一係唔覆佢亦唔再去.一去揾親佢我就死得!
點算?

评分

諗吓自己有冇錢同埋有冇定力
有咪美女厨房
冇咪計吓自己輸唔輸得起
輸唔起咪買過張電話咭囉:y-55:

嘩, 咁都唔去馬, 食咗先啦師兄.

如果個JS唔係對樓主有好感, 應該唔會咁主動既.

唔鍾意對方咪早d出聲做番朋友, 點都好過不了了之.

師兄吃左先~~:em11:
吃飽先:em8:

楼主 发表于 2011-2-20 11:40:45 | 显示全部楼层 来自: 加拿大

第一次去水方係唔知福田關10:30.見唔趕時間,唔想又走去黃崗.又 ...
梁寬 发表于 2011-2-20 08:25

你開得呢個帖, 證明你都好鐘意人...
好多愛情都係無結果架啦, 最緊要係個過程
大家相處時開心, 覺得溫暖未得囉...
將來既講唔埋, 不要作無謂的猜測...
(我前日食飯先同個JS講完...佢同男友又係有D問題...)

第一次去水方係唔知福田關10:30.見唔趕時間,唔想又走去黃崗.又 ...
梁寬 发表于 2011-2-20 08:25

佢係火紅外衣果隻「美容妹」?

「淨桑」既意思即係入場24小時既最低消費,唔包小費、加一、煙仔,138人仔一個人頭,入黎主要可以免費沖涼、食生果、飲普通野、睇電視、休息咁law
例如你消費414按摩(即係3份138),加完一、小費等500幾,咁就免你本人淨桑費之外就仲可以有2個人1蚊都唔駛跟你個手牌就可以入黎玩,但第4個人就會收返138一個人,服務員會俾張單你簽
溫馨提示:
你簽呢張單可以只簽「淨桑」,咁佢入左場唔夠低銷就由你果度計,消費其他野係佢自己埋單既,咁就唔怕佢宰到你一頸血,之不過好似有d小氣咁

评分

佢係火紅外衣果隻「美容妹」?

「淨桑」既意思即係入場24小時既最低消費,唔包小費、加一、煙仔,138人仔 ...
HAMGER 发表于 2011-2-20 12:16

乜水方o甘好.
代言人,我想請問其他場係未都係o甘計?:y-9: