发帖
手机端
扫码访问

水方溝技師最後階段過不到關.......

8645 |78
唉...香港人其實只要想溝大陸女仔

就整定做傻仔...

其實水方唔少青春少艾, 都已經係為人母親

為左少少錢, 俾你拉入Q房玩到反轉再反轉, 都只係為左多個錢俾自己個仔女讀書

(1) 香港人有D咩野比唔上大陸人(如果唔同D大款比較)???
(2) 大陸女仔點都有D野係香港女仔冇既,唔係解咁多Ching明知對方唔係真心都係咁沈! 唉...

女人係要有能力既男人保護~你man d就會得到佢地既芳心

其實想溝大陸的女仔,除了銀彈充足, 時間足夠,還要有高E.Q.
你在HK 而她在深圳,你怎知道她在上面的情況;例如她有無其他老闆?......
你要預咗呢的心理煎熬.

你有無提出比幾多家用先????/如果無既,除非你係劉華亦或現祖啦,會受你溝既!!!!!!!!!

唔夠大六人錢多冇行的

沉船付出的代價很大啊!C hing 三思而行.

d技師就係靠呢d招數來為生...
而你諗住同佢地...(玩真)就真係祝你好運.
d女除時秘撈加傻仔比小費...可能已經搵緊三幾萬人仔一個月而你想去溝佢...真係唔知要洗幾多錢

都可以玩落既,不過無得認真囉,邊個可以自己條女做野要同人jj,,互動    更什至開D先得架!!!!如果咁都認為無問題既,你真係中意極佢有限啦!!!!!

其實...好多香港人自以為條件好, 不知不覺間令到JS覺得我地睇佢地唔起

好多JS覺得入左這一行自"悲",

係骨場玩, 呃下蝦條, 玩完就走
咪真係玩真感情

如果呃到真感情, 係好大後果