发帖
手机端
扫码访问

金牌生石龍虎榜

10439 |110
得閒無事做個 [金牌生石龍虎榜]
預祝KT兄很快生石:em17:
會員名        分數        預計升級日期
kt1997kt        2925        2011年2月16日
第十行星        2632        2011年3月3日
ALAN007        2502        2011年3月9日
風雲        2067        2011年3月31日
雲        2038        2011年4月2日
花師奶        2036        2011年4月2日
unhappy123hk        2035        2011年4月2日
auso1960        1939        2011年4月7日
assusys        1863        2011年4月10日
dkdkdk        1586        2011年4月24日
edwin_bear_bear        1511        2011年4月28日
Essie888        1383        2011年5月4日
MrL07        1366        2011年5月5日
AlbertMyng        1364        2011年5月5日
flyingup        1308        2011年5月8日
ivan92        1040        2011年5月21日

评分

楼主 发表于 2011-2-12 00:45:18 | 显示全部楼层 来自: 香港

我咁好心机打都冇人回:y-82:
各版主可唔可以R D 分:y-28:

恭喜恭喜,我有排都冇石

我咁好心机打都冇人回
各版主可唔可以R D 分
unhappy123hk 发表于 2011-2-12 00:45

夜麻麻,好多版主都訓晒覺,邊有人可以咁快加你分喎.
保你大,加住5分俾你先,睇下你推測得準唔準,準就再加分.
你仲未訓,呢度交俾你幫我睇住,我要去訓啦.:y-16:

楼主 发表于 2011-2-12 00:59:19 | 显示全部楼层 来自: 香港
夜麻麻,好多版主都訓晒覺,邊有人可以咁快加你分喎.
保你大,加住5分俾你先,睇下你推測得準唔準,準就 ...
chulo2009 发表于 2011-2-12 00:55

回完呢個帖瞓啦
而家開始VS冇王管啦

回完呢個帖瞓啦
而家開始VS冇王管啦
unhappy123hk 发表于 2011-2-12 00:59

你以為喇!
Vs是我的家!

得閒無事做個 [金牌生石龍虎榜]
預祝KT兄很快生石
會員名        分數        預計升級日期
kt1997kt        2925        2011年2 ...
unhappy123hk 发表于 2011-2-12 00:18

我估kt兄唔洗16號都已經升石

咦.... 我竟然榜尾有名....

但我覺得我 5 月都未升到,千幾分有排加 :y-23:

btw, 你呢d野邊到搵出來..

個預計升級日期點計出來??

楼主 发表于 2011-2-12 05:55:30 | 显示全部楼层 来自: 香港
個預計升級日期點計出來??
ariesml 发表于 2011-2-12 02:55

亂作咋
預計平均一日呃20分