发帖
手机端
扫码访问

sofood試食團02月日程安排

3882 |19

sofood兔年搵食之旅拉開帷幕了,sofood已成功舉行了40場的試食活動,總結過去,展望未來。新的一年,sofood大展宏“兔”,新的試食起航,你是否心動了呢!
免費的試食活動,你,真的可以視而不見嗎?
sofood熱心會員以及搵食精英的歡聚時刻,你,怎能錯過!
請跟著我們【sofood搵食精英團】一齊搵食,搜羅全城美味吧!

2011年02月試食之旅第一站
試食主題:情人節上梁山泊,情侶浪漫品火鍋
試食餐廳:水煮轉

試食日期:2011年02月14日  19:00-21:00   
       活動報告:  

備註:此次活動定在情人節,是sofood與餐廳商議定下的一次以情侶試吃為主題的活動,故會員需攜帶眷侶前去參加,即一人報名,兩人參與!本次活動只安排五對情侶參加,名額有限,慾報從速。

2011年02月試食之旅第二站
試食主題:   
試食餐廳:     

試食日期:  
       活動報告:

2011年02月試食之第三站:   
試食主題:  試食餐廳:   
試食日期:

活動報告:   

相關說明:
1。試食活動為會員免費參加,全程不收取會員任何費用,車旅自理;
2。參加活動的會員需在活動后發表試食食評,真實反映自己的感受,好的贊,差額彈!
3。試食活動會不定期舉行,需要索取活動日程的,請加入【
搵食精英團】,editor會提前將試食活動日程表發到你的郵箱!
        快點報名搭上搵食之車跟editor一齊享受美味旅程吧!

報名方法:
請有興趣的會員 發送信息 給
編輯ruocen  或QQ:1776025135,或msn:Susie25@live.cn報名參加活動!趕快來參加吧!經過篩選后發出邀請,收到邀請并回覆確認出席即可參加sofood試吃活動!

如何加入【搵食精英團】?
      快點報名搭上搵食之車跟editor一齊享受美味旅程吧!

sofood搵食
good!!!

评分

哎,揾唔到另一半,睇來冇機會參加。:y-23:

哎,揾唔到另一半,睇來冇機會參加。
ken_choy 发表于 2011-2-11 15:06

等我同你去啦KEN哥, 無話一定要一男一女WOR, 一個地球人加一個外星人得唔得??????:y-70:, 已經有人出左包膠, 可能呢個星期都會會一會佢:y-67:

出家人冇份?

楼主 发表于 2011-2-12 09:39:03 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

仲有兩日時間,以ken哥仔嘅魅力絕對可以搵到ken嫂啦:y-43:

楼主 发表于 2011-2-12 09:39:47 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
等我同你去啦KEN哥, 無話一定要一男一女WOR, 一個地球人加一個外星人得唔得??????, 已經有人出左包 ...
bonsonhui 发表于 2011-2-11 17:59

好建議!:y-67:

楼主 发表于 2011-2-12 09:40:38 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
出家人冇份?
chlonline 发表于 2011-2-11 21:30

大師多慮了,今時今日,出家人也應當與時俱進,吃飯拍拖!

ken哥咁多女友,吾知約鞭個之嘛?

等我同你去啦KEN哥, 無話一定要一男一女WOR, 一個地球人加一個外星人得唔得??????, 已經有人出左包 ...
bonsonhui 发表于 2011-2-11 17:59

割袖分桃、想吾到月巴星人,性觀念咁開放?哈哈