发帖
手机端
扫码访问

大家既主場

10634 |77

我相信大家都會有個主場
但其實你個主場點解留到你呢?
而呢個主場又有咩令你好想佢改善呢?

我既主場就緊係水方
好處
1)  佢房多可以俾我成日屈蛇
2)  無限凍飲、生果
3)  近關口
4)  wifi信號好,有部notebook可以有排hea
5)  大堂又多靜既地方,空間感又夠,98蚊淨桑真係好抵可以hea足1日
6)  衛生乾淨,用過坐過既毛巾一定換
7)  採耳妹真係幾高質素,實力與樣貌都有既有唔少~~~

唔好既地方
1)  朝早成日搞衛生,開行風機嘈醒我(衛生情況好仲咁多野講)
2)  d廠車要等好耐(都好少坐廠車,多數福田口岸走架啦)
3)  spa妹、美容妹唔夠養眼(養眼又無錢幫襯,而且又有邊間係多索spa妹、美容妹架...)
4)  服務員真係有d少,成日要自己服務自己(水驚咪仲~~~),服務妹好少少就一係俾人放去1號公館,得返d7頭仔係大堂招呼我地
5)  中醫真係唔多得,真係要按要去其他地方
6)  d優惠券有d都幾無9用,實際既優惠唔多(呢樣如果好似水刀咁自由換就好啦
7)  食既野又貴又唔好食(皇室夠平又好食、水刀貴d但都叫有道理)

评分

我暫時既主場應該係水刀(之前同老虎去開友誼),去過三次咁大把
我諗係我仲未得到傳說中既出位鬆腿 js 出現,所以成日心思思想再去,同埋佢 wifi 都收得幾好。

水方我就去過一次,果次幫我按果個 js 都幾靚,工衣領口比水刀低,睇到我流晒口水

我既主場就係水警
好處
1)  位置算就腳(即使個場幾好,但交通唔方便都好難成日可以去)~~
2)  較平既大場(係呢度會捨得消費多d項目)
3)  有唔錯既優惠~~
4)  有技師機俾我睇餐飽~~
5)  wifi信號ok~~上網頭鐘又唔洗錢~~
6)  大堂感覺岩我多d,舒服d~~
7)  大堂坐位有呼叫制~~唔洗係咁等服務員行過求救~~
8)  鬆腿到位有保証~~至尊又算平~~
9)  係呢度骨運較好~~(唔係信邪~~可能真係講每個人同個場既八字 )

唔好既地方
1)  沖涼環境唔太乾淨,洗頭水沐浴露好稀應溝過水~~
2)  腿妹質素~~
3)  腿妹制服冇野睇(換水方果隻啦)~~
4)  服務員偏七~~
5)  食既野都係貴~~

评分

我主場係天澤,

好處:技師夠水準,又夠平,裝修四正,地方實用。

改善地方:D技師年紀唔夠大

我揀水方 -
好啲是:
1) 技師差極"有譜"
2) Strategic Location,
3) Strategic Location,
4) Strategic Location > 留到夜晚十點走都未遲.
5) 地方企理, 衛生有番咁上下,

唔好啲係:
1) 價錢貴

6)  d優惠券有d都幾無9用,實際既優惠唔多(呢樣如果好似水刀咁自由換就好啦 << 我試過買平咭佢都俾我換喎 :y-17:

我既主場就係水警
好處
1)  位置算就腳(即使個場幾好,但交通唔方便都好難成日可以去)~~
2)  較平既大場(係 ...
ariesml 发表于 2011-2-10 21:07

5)  wifi信號ok~~上網頭鐘又唔洗錢~~ << 原來過頭鐘要收費, 真係冇留意 :y-84:

我係遊木民,四野而居,覓食大多於福田一帶

係我心目中福田區內水方整體評分係最高 :em11:

我而家冇主場
我以前主場係邪骨

暫時去得最多係廁水劉華
好處:平,新
壞處:細,夜晚成日冇房冇技師,廁所門用磨沙玻璃,屙個屎都要拋頭露面

评分

我相信大家都會有個主場
但其實你個主場點解留到你呢?
而呢個主場又有咩令你好想佢改善呢?

我既主場就緊係 ...
HAMGER 发表于 2011-2-10 20:42

雖然未係我主場,但呢排去多左小小,都發0下0翁風!

好處
1)  佢房多可以俾我成日屈蛇>>>無本事享受
2)  無限凍飲、生果 >>>同意
3)  近關口 >>>同意
4)  wifi信號好,有部notebook可以有排hea >>>但夜晚就超慢
5)  大堂又多靜既地方,空間感又夠,98蚊淨桑真係好抵可以hea足1日>>>好少淨桑
6)  衛生乾淨,用過坐過既毛巾一定換>>>有時都唔係
7)  採耳妹真係幾高質素,實力與樣貌都有既有唔少~~~>>>三水之中佢既水準較為平均

唔好既地方
1)  朝早成日搞衛生,開行風機嘈醒我(衛生情況好仲咁多野講)>>>我都試過俾佢嘈醒
2)  d廠車要等好耐(都好少坐廠車,多數福田口岸走架啦)>>>同意
3)  spa妹、美容妹唔夠養眼(養眼又無錢幫襯,而且又有邊間係多索spa妹、美容妹架...)>>>三水之中,同水警爭最差既頭位!
4)  服務員真係有d少,成日要自己服務自己(水驚咪仲~~~),服務妹好少少就一係俾人放去1號公館,得返d7頭仔係大堂招呼我地 >>>同意
5)  中醫真係唔多得,真係要按要去其他地方>>>無試過,搵中醫,從來唔會係三水去搵
6)  d優惠券有d都幾無9用,實際既優惠唔多(呢樣如果好似水刀咁自由換就好啦 >>>同意
7)  食既野又貴又唔好食(皇室夠平又好食、水刀貴d但都叫有道理) >>>同意

评分

我而家冇主場
我以前主場係邪骨

暫時去得最多係廁水劉華
好處:平,新
壞處:細,夜晚成日冇房冇技師, ...
第十行星 发表于 2011-2-10 21:58

屙個屎都要拋頭露面:y-105:
女廁都一樣?