发帖
手机端
扫码访问

「擦背」

6594 |47
澳門揾一個正場都難。
ivan92 发表于 2011-2-9 10:08

有,氹仔金都酒店旁边一栋的金都水疗,有一层是给小朋友玩的,上次去很冷清,最近装修了,不知会否改正归斜…

有,氹仔金都酒店旁边一栋的金都水疗,有一层是给小朋友玩的,上次去很冷清,最近装修了,不知会否改正归 ...
dkdkdk 发表于 2011-2-9 10:40

呢間真係唔知,以前我去皇都,新麗華,波士,大富豪,金池,利澳,打令,等等,全部邪多過正;最近去MGM做Spa,算正經,貴到冇朋友,冇野攪都接近2k。

呢間真係唔知,以前我去皇都,新麗華,波士,大富豪,金池,利澳,打令,等等,全部邪多過正;最近去MGM做 ...
ivan92 发表于 2011-2-9 10:48

你所列出的场全部是有名气出位的,也是版主门最爱,当然找不到正气啦:y-18:

但是我覺得去澳門船程太遠,d 女太專業都不受溝,感覺比較冷血.

水方很多新女女新做的還有點人性感情..:y-6:

呢間真係唔知,以前我去皇都,新麗華,波士,大富豪,金池,利澳,打令,等等,全部邪多過正;最近去MGM做 ...
ivan92 发表于 2011-2-9 10:48

你講果d,係全/不正架喎!

但是我覺得去澳門船程太遠,d 女太專業都不受溝,感覺比較冷血.

水方很多新女女新做的還有點人性感情.. ...
mango2009 发表于 2011-2-9 15:57

都唔係,不過多數係異族女子,同聲同氣,就要過左拱北先多d機會,搵到純純的愛!!:y-28:

澳門雖然服務有保証, 囡囡質素亦唔好太差
不過千幾一q, 都係玩大陸囡囡就點都覺得貴左小小

心態就好奇怪, 去三水, 一次兩次加埋無野玩都可以過千, 又唔覺得肉赤
過大海玩得好激, 放低千幾兩千就覺得貴

我心態開始有d唔平衡

係啦,你呢D唔平衡心態我都有
其實北上去大場往往都要六七百落樓,
仲未計來回水脚,又未必食到好野
過大海都係千五六到 ,又已包來回船飛
又可以乜都玩齊
但唔知點解成日覺得貴.....

另外我同你又係一樣,過大海我未試過找大陸囡囡 (雖然好多都幾靚)
我點都要揾泰國越南囡囡,心理上好似抵D......正一麻甩佬諗法!

麻甩佬掂到我我好抗拒既,所以請我都唔擦

澳門既正好多~不過錢又係另一問題
不過刷背我都唔多見人做~