发帖
手机端
扫码访问

水刀松腿唔簽小费

4536 |42
唔比小費會唔會行出門口比人打架??

用3個鐘的錢同時間去玩人, 最後咪玩番佢自己囉!
「淫威」要不得o

有JS叫服務員推極都唔醒
佢哋明知扮
不過冇符
unhappy123hk 发表于 2011-2-7 22:45

其實我想表達...
做技師咪好似做導遊/做生意咁... 邊有必賺架???
蝕一次半次都唔得????????

ok... 辛苦錢, 假設你expect每個鐘應該收30, 俾50時會唔會特別多謝客人先??
俾10蚊/ 唔俾就係到嘈??? 咁不如劃一收費啦??但劃一收費技師收入肯定無咁多囉...

所以, 有客人唔俾小費, 都不宜過份勞氣

楼主 发表于 2011-2-8 02:34:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  HAMGER

我聽個一個水警鬆腿女女講有次可能她入房鬆腿達不到那客人(香港人)的要求,那人不給 ...
dd1528 发表于 2011-2-7 23:13

我之前女朋友係水方試過卑個客人連續點十天!晤簽小費果種!
那個客人想叫我盒飯做他女朋友!但系我女朋友系個好規矩的囡仔!至憎咸色佬!死都晤從!
所以果客人連續點她系房間上鐘至落班,仲手多多!吾簽小費!搞到我女朋友成日哭,不敢返工!
後來我忍不到,就叫她晤好做了!仲叫埋我朋友揾人打果個客人!想廢他一只手!但系冇揾到果人渣!

其實我想表達...

ok.. ...
sverige 发表于 2011-2-7 23:48

收到
冇嘅! 有時D JS 同我呻吓啫
佢哋都知嘅
不過佢哋比較怕做北佬:em23:

唔比小費會唔會行出門口比人打架??
神童168 发表于 2011-2-7 23:36

睇得黑社會片多得滯啦
點會呀:em3:

回复 36# unhappy123hk
都係果句啦,出黎玩,過得自已過得人!
雖然女女很多都R鐘R錢,我自己覺得只要不太過份便得了。唉!人心肉做嘛....

尋晚系水刀过夜,按摩后睡不著,就落大廳搵個熟悉的技師按肩.
隔離有位大陸叔叔系旁邊松腿.條囡都幾高大果樣. ...
kelvinator 发表于 2011-2-7 08:20

JS都好可怜啊 通常都会给2/30的啦 女女赚钱都好不容易的

我之前女朋友係水方試過卑個客人連續點十天!晤簽小費果種!
那個客人想叫我盒飯做他女朋友!但系我 ...
kelvinator 发表于 2011-2-8 02:34

我知你講邊個,手牌有3個字係一樣既,佢既事js房都通左天...
佢唔止一次係咁迫人
你女朋女走左啦?

其實我想表達...

ok.. ...
sverige 发表于 2011-2-7 23:48

又唔係話咩
只不過間中真係有d人,要求多多,但係到計數埋單時就小動作多多
出得黎玩,咁樣又可必呢

同樣情況,囡囡正正常常同你按2個鐘俾左小費,但仲要r鐘我都好反感