发帖
手机端
扫码访问

水刀松腿唔簽小费

4535 |42

約4-5年去過福田某中小場 (唔記得邊間)
幾個朋友一齊做做下足浴, 我瞓著左, 扯晒鼻寒個隻,
按完技師走埋我都唔知道, 瞓多半粒鐘先醒
不過個技師又好有家教, 按完無整我, 不過我醒個陣成班frd笑x我, 全場望住我, 真係瘀到爆

又... 其實唔簽小費, 每日都會發生的, 不用見慣, 亦唔洗同人比較俾得多與少,
有人會覺得 "出黎玩, 我豪得起, 先夠威",
都一樣會有人覺得 "車, 我用少你一半價錢得到相同o既服務啦, 傻仔"

試過俾相熟JS話番轉頭, "使乜簽咁多呀".
這種「待客」之道, 真係揾唔番.

約4-5年去過福田某中小場 (唔記得邊間)
幾個朋友一齊做做下足浴, 我瞓著左, 扯晒鼻寒個隻,
按完技師 ...
sverige 发表于 2011-2-7 21:24

訓醒有無補返比佢?

见过有人装睡着不签的

訓醒有無補返比佢?
manyy 发表于 2011-2-7 21:49

我都想補架,
   但問服務員, 原來佢做埋我收工呢..

其實: 扮瞓, 半瞓, 同瞓著係好易分的... 騙不了人,
佢按到我瞓著, 證明左手勢到家, 令客人好好休息, 按完又嘈醒番客人, 似乎又失去原意....

我都想補架,

其實: 扮瞓, 半瞓, 同瞓著係好易分的... 騙不了人 ...
sverige 发表于 2011-2-7 22:20

我都試過,同過期飯盒去按,佢老死堅持唔肯收小費,抱抱完幾野,轉身就走!
時為夜深,無追出去,埋單走時,我係前台放下 RMB100!
個間係細場,當時俾 50 小費 JS 已經一定派咭片,過期飯盒問我係咪睇中佢老死!
我答:見到佢對妳有情有義,我必需雙倍奉還,我唔想欠佢人情!

我都想補架,

其實: 扮瞓, 半瞓, 同瞓著係好易分的... 騙不了人 ...
sverige 发表于 2011-2-7 22:20

有JS叫服務員推極都唔醒
佢哋明知扮
不過冇符

回复 10# HAMGER

我聽個一個水警鬆腿女女講有次可能她入房鬆腿達不到那客人(香港人)的要求,那人不給小費後女女可能黑面激嬲那人。之後那人特登点她三小時也不給小費,激到那妹妹哭才手。
雖然過了很久,但女女講俾我聽時還很勞氣......
有時各師兄出來玩都是為開心姐,就不要太過分了.....
以上全是個人意見,不喜勿小

可能有D地區慣左一個價錢包埋小費...

回复  HAMGER

我聽個一個水警鬆腿女女講有次可能她入房鬆腿達不到那客人(香港人)的要求,那人不給 ...
dd1528 发表于 2011-2-7 23:13

呢 d 咁嘅人影响香港人形象,要不得!:y-81: