发帖
手机端
扫码访问

旺角 : 悅足樂

13426 |34

因為呢輪工作上不便, 又俾老虎咬住, 所以多數在香港揼多, 在這裏出報告, 唔知得唔得, 如果唔方便請版主幫手删帖, 唔該哂 :em21:

今日在旺角做完野, 行到隻腳有D痛, 見呢度有間足沐, 咪上去按下, 入到去好新淨, 原來新裝修, 老闆娘話開左2~3個月, 我話做沐足, 佢話呢度有穴位按摩 + 香薰推油, 只係$228雙鐘, 我見咁平又有D腰骨痛咪試下...

有三間房, 入到房D房幾企理同乾淨, 亞琳親自上陣幫我按 亞琳睇上來好後生, 可能係童顏, 皮膚又白, 笑起上來有兩個酒凹 佢身形比較嬌小, 我諗住死火, 咁嬌小玲瓏, 一定唔夠力, 摩下摩下, 點知一落手 咦...唔係喎...咁大力既, 偷望下又係果個人喎 ! 按到腰時就同我講, 你條腰D筋好脹, 我先在穴位同你按鬆, 一陣用油同你推, 又介绍呢個係乜野穴, 果個係乜野穴, 按呢個係有乜野用的 :) 我問你點知架 ? 原來亞琳在廣西讀過中醫, 佢父親係國內有名的醫生, 咦...又係喎...俾佢按下去酸麻痛一齊來, 呀...我一面按, 一面呻吟 (sorry ! 係痛的呼唤) 亞琳話你有冇咁誇張呀 我話係你整到我叫出黎囉 ! 佢就笑笑口一野打落我個八月十五, 真係睇唔出佢人仔细细, 咁鬼好力, 90分鐘好快就到, 亞琳好開朗, 話題又多全無泠場 !

出到大廳見收銀有位長髮姑娘, 好高挑下, 相對於亞琳更後生, 原來叫亞燕, 瓜子口面, 身材好fit, 下次黎又試下佢, 亞琳話按摩只係舒緩性治療, 可能2~3天有效, 約定叫我3日後覆診...哦 ! 知道了, 醫師...哈...哈...條腰果然鬆左好多
:em17:

评分

楼主 发表于 2011-2-5 17:19:36 | 显示全部楼层 来自: 香港

朱大佬,你又蝦我依個細佬哥喇,做物捉我字虱喎,依個係樓上足浴場來的,在旺角中的旺角,因為新裝修吾夠半年,硬件OK,一定無你地去三水d水準,但好企理下,浴室有兩間、可以沖身,地址一陳P比你.:em21:
回复 支持 1 反对 0

因為e輪工作上不便,又比老虎咬住,所以多數在香港揼多,
在這裏出報告,吾知得吾得,如果吾方便請mon兄或ea-son ...
20813261 发表于 2011-2-5 11:54

見有加左權限,仲以為你有增值服務!
俾你呃左!:y-63:

亞琳話按摩只是舒緩治療,...

衰鬼,竟然o係香港搵到乜乜性治療.
228蚊90分鐘香薰,仲駛乜上大陸.
有冇得沖身先?
p個地址黎啦.

楼主 发表于 2011-2-5 17:00:21 | 显示全部楼层 来自: 香港
正骨按摩都要權限睇?
monster 发表于 2011-2-5 13:21

大佬,驚比老虎睇到我去偷跳,:em18:
三時五刻要我報告就屎喇!:em22:
你估我係你咩!:em19:

楼主 发表于 2011-2-5 17:07:57 | 显示全部楼层 来自: 香港
見有加左權限,仲以為你有增值服務!
俾你呃左!
SmallD 发表于 2011-2-5 15:34

細D兄,就係知你地係咁,加左權限,就會引多d你地d"XY"會員呢睇羅!:em11:

我無呀,我好乖同好正經:em21:
我八達通都吾增值架!:em12:

因為e輪工作上不便,又比老虎咬住,所以多數在香港揼多,
在這裏出報告,吾知得吾得,如果吾方便請mon兄或ea-son ...

我呢個咸濕佬新丁都係俾個權限呃咗入嚟睇
好彩都冇乜失望
2佰幾蚊推油
又起香港
真係正喎

楼主 发表于 2011-2-6 22:33:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
我呢個咸濕佬新丁都係俾個權限呃咗入嚟睇
好彩都冇乜失望
2佰幾蚊推油
又起香港
真係正喎 ...
unhappy123hk 发表于 2011-2-6 22:11

哈哈,你真係咸濕佬黎,過就吾係新丁,:em11:
好彩你話冇失望姐,吾係我就......:em22:
真係底架,而且在旺角、真係方便!由其是偷跳:em19:

哈哈,你真係咸濕佬黎,過就吾係新丁,
好彩你話冇失望姐,吾係我就......
真係底架,而且在 ...
20813261 发表于 2011-2-6 22:33

咁就P個地址嚟見識吓啦

楼主 发表于 2011-2-6 23:15:08 | 显示全部楼层 来自: 香港
咁就P個地址嚟見識吓啦
unhappy123hk 发表于 2011-2-6 22:34

P咪P,你去到吾好咁咸濕呀,人地正骨場黎架!:em21: