发帖
手机端
扫码访问

回應包大人的決定

20039 |175

是啊,不是自己馬後砲,不想出一些公開報告是因為怕自己影響了那些對自己好的JS和她們的工作場所,因為總有機會有看過報告的人會說出來的,(不過我無,是因為尊重這裡論壇版主和會員的努力)....

,正邪混為一談,更甚至有些人認為小費是額外服務後才應有的獎勵,對一眾平實的服務變成了不值一提,只配用失望而回作總結,是本末倒置嗎?

wtwk 发表于 2011-2-4 14:38

我唔會對無vas不滿,
黎正骨就係先有正骨, 有vas就當獎勵,

如果一定要vas就邪骨, 唔洗煩~

亦會不值一提, 對精彩o既正骨水報告我會加多d分!

其实很多人去正骨做增值服务都是想安全点

其实很多人去正骨做增值服务都是想安全点
cswangboy 发表于 2011-2-6 02:54

此是其一
揼斜骨Part 1係點,心照啦
想去揼骨推油就因為舒服
有VAS就當花紅
雖然我鍾意鬆腿
但最後點都做番嗰全身:em9:

此是其一
揼斜骨Part 1係點,心照啦
想去揼骨推油就因為舒服
有VAS就當花紅
雖然我鍾意鬆腿
但最後點都做 ...
unhappy123hk 发表于 2011-2-6 08:29

同意VAS只係花紅, 只係有好多人當花紅一定有

我唔會對無vas不滿,
黎正骨就係先有正骨, 有vas就當獎勵,

如果一定要vas就邪骨, 唔洗煩~

亦會不 ...
sverige 发表于 2011-2-6 00:48

同意。
就算鬆腿,都係以平常心對待…

我覺得"食得咸魚抵得喝"!
技師有做特別服務,都係自願想賺多些錢,
我在"廣益子"識得個技師,身材好又靚女,又按得好,
我曾經問過她為什麼唔去"三水"的所謂大場做呀?
她對我說,在"廣益子"這些全正骨場做都很開心,
雖然賺錢唔及得做大場賺得多,
但她自已係唔會做一些特別服務的!
所以咪留在正骨場做囉!
她亦對我講做得技師既,點會唔明白做技師的行規,
點解有些技師可以賺幾萬元個月,
有些技師只賺得幾千元,她們全都知道個答案,
所以我非常讚成"MON SIR"個句,
技師做得特別服務就唔好怕人知!
之不過有人拿其他人的帖去威脅技師,
呢類人喳自有天收既!!!

楼主 发表于 2011-2-6 18:42:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
發這貼的原因並不是去衛道,也沒有想過那些有提供服務的JS應否去面對別人的批評,她們很清楚知道自己在幹什麼,為了什麼,結果如何當事人心裡比我們明白,他日衣錦還鄉結婚生子,可以是一個美滿的結局。可能苦了沉船區的師兄吧。

我只是想大家想一想,如果JS們在公開討論和比較妳的小費如何,人品如何,特別服務是如何可笑而又給妳知道的時候會有什麼反應?會否想到【趙完唱】這三個字呢。另外兩制場也有分牌的,在兩制場中的JS會否有【白狗得食,黑狗當災】的情況呢?即使全正骨場如【月亮灣】、【廣益子】等也出現過不少JS受到一些【盲頭蒼蠅】的屈辱。

因此只希望版主們考慮一下能否將可傷害性的機會再減低一下吧。

如果JS們在公開討論和比較妳的小費如何,人品如何,特別服務是如何可笑而又給妳知道的時候會有什麼反應?
wtwk 发表于 2011-2-6 18:42

你覺得佢地無討論咩?只不過同樣是在一個你無法得知的區域內討論而已。
當然,我指出此點唔係話公開討論技師係對與否。

其實我好認同師兄大部份觀點,
我絕對認同技師同樣值得尊重。

不過,唔好將討論區報告放到咁大,
無恥無品嘅人,所作所為是發乎本身言行。
佢地唔睇報告一樣會侮辱技師。
難道你認為所有侮辱技師,以為一定要有VAS的人都上完VS睇報告,才有這觀念嗎?
有品,有見識品嘅人,睇完報告一樣識尊重技師。
正如我唔認為,睇完AV片就鼓吹人去非禮女人,睇完古惑仔就鼓吹人入黑社會,睇完黑色星期五就鼓吹人見人就殺...

討論區本身只是一個分享,交流平台。
當中有彈有讚,有真有假...
我本身亦唔贊成公開號碼(註),因為無論讚定彈,
都對當事人做成不便。
但報告本身無錯,希望師兄不要混淆兩者為一談。
最後報告中涉及幾多技師/客人的個人私隱,是另一個討論問題,同樣不該與出報告導至技師被歧視/侮辱混為一談。

註:私下交流與在報告中出號碼在本義上有很大分別,此亦只是個人喜好,不代表VS版主立場。