发帖
手机端
扫码访问

回應包大人的決定

20073 |175
"水清冇魚"

哈哈,Office hours,鱼怎游出来?像你的地位还可以!

至於讨论范围和深度,要找到像你丰富 ...
dkdkdk 发表于 2011-2-9 14:50

要找一個好似你咁wide更難上加難。

IVAN兄你鍾意簡單精要啫...
每人風格不同,
其實百花齊放更好。 ...
tok 发表于 2011-2-9 14:43

對,每人風格不同;在此我對一些曾經同我筆戰師兄say sorry。

要找一個好似你咁wide更難上加難。
ivan92 发表于 2011-2-9 15:07

唉,都一把年纪,所以之前才说追得贴你嘛!

對,每人風格不同;在此我對一些曾經同我筆戰師兄say sorry。
ivan92 发表于 2011-2-9 15:10

八卦吓,點解討論區都會發生筆戰,
唔通當呢道係辯論區?
有時討論吓,各持己見絕對唔奇㗎

以我的權限根本沒可能看到的貼子卻在未加上權限前無意中看到了,看完後心中有一種激動想回應一下,可惜已經 ...
wtwk 发表于 2011-2-4 14:38

非常同意师兄的观点 不过这个都是必然的趋势啊 试问有几个正场就真的完全额外服务都没有。。。。一般还是毛伯伯的权利最大 不过既然这个网站是讨论正骨 那我们也就必须适当的隐晦的阐述而不是大肆渲染 如果发邪骨报告直接去fun161就好了

非常同意
尤其係鬆腿,已經令到好似呢個項目無鬆入第3腿係唔正常,真係本末倒置
尤其係水刀,有d相識過2 ...
HAMGER 发表于 2011-2-4 15:01

水刀的按腿真的是一绝 不过试问作为一个男人 哪一个不对靓女动心呢 哪一个会违背弟弟的意愿呢 也许extra本身没有不妥(js女女也想赚钱的) 只是我们想多了而已

十分認同師兄你嘅見解!

發生左二五事件後,我嘅良心一直受到好大嘅責備,
有人利用我嘅報告去欺凌弱小 ...
包大人 发表于 2011-2-4 15:21

包大人都是这件事情中无辜人士。。。。必须严惩卑鄙小人

除咗鼓掌
真係唔知講乜
其實要特別服務使乜去大場呀
去邪骨咪得囉
我去按摩並不一定要有VAS
有咪當bonus囉
...
unhappy123hk 发表于 2011-2-4 15:21

有是bonus 师兄这个心态好正确

"A request for the Forum Masters to show their experience and leadership role to develop a proper culture"
死火,趁未被發現自己未夠料,我咪要自動引退...:y-63:

回复 109# chulo2009

"A request for the Forum Masters to show their experience and leadership role to develop a proper c ...
死火,趁未被發現自己未夠料,我咪要自動引退...

唔係播,論經驗,好夠,火候足;論領導才能,不是靠料,是靠個人魅力,文章追隨者很多喎!