发帖
手机端
扫码访问

sofood.cc策劃,年終大獎賞(1)

2909 |17

為感謝vshare深圳同香港飲食討論區的版主在過去一年為sofood和vshare所付出的辛勤汗水,sofood特獎勵ruocen, beautylady, 小朋友仔, drydrydry, zzb12345, ken_choy,kkbbq各位版主每人兩張面值50元粵菜酒樓現金券。獎品物輕,聊表敬意!現金券交接細節請聯繫olina或PM給ruocen,由於正值新春佳節,現金券交接時間暫定為2011年1月30號之前和2011年2月10號-2月20號。不便之處,敬請諒解。希望各位多多支持sofood,支持vshare,你哋嘅支持就系我哋嘅動力。最後,兔年祝大家天天交好運,日日有食神!
年終大獎賞(2),緊鑼密鼓策劃中!
:y-22:非常感谢,祝新春快乐!祝sofood和vshare越来越好:y-87:

你地幾個板主快d夾理d禮卷請我一齊食飯,咪冇得頂!

為感謝vshare深圳同香港飲食討論區的版主在過去一年為sofood和vshare所付出的辛勤汗水,sofood特獎勵ruocen ...
Olina 发表于 26/1/2011 10:24

多谢sofood嘅奖励!“食嘢大过天“,希望sofood起办起好!:em17:

你地幾個板主快d夾理d禮卷請我一齊食飯,咪冇得頂!
20813261 发表于 26/1/2011 12:39

但一次得可以用一张啵。。。:y-63:

多謝多謝!
提前係度 祝大家 春節快樂
           愿 sofood與vshare越來越旺

但一次得可以用一张啵。。。
ken_choy 发表于 2011-1-26 13:10

叫 Vshare 夾埋一張比、咪得羅!

叫 Vshare 夾埋一張比、咪得羅!20813261 发表于 26/1/2011 14:35

希望主持人睇到你e句說話。 。:y-17:

我28號攞到Q旁,去“順風雅廚”吃個lunch先。 。 。
返來比個結果你o地,如果這間酒樓質數OK嘅話。 。
我出post吹雞,約o埋一齊去吃個年飯(尾牙啦)。 。 。

順風雅廚:
http://www.sofood.cc/restaurant_sr.php?shopid=5177

希望主持人睇到你e句說話。 。

返來比個結果 ...
ken_choy 发表于 2011-1-26 14:56

有邊幾間餐聽可以用架?

希望主持人睇到你e句說話。 。

返來比個結果 ...
ken_choy 发表于 2011-1-26 14:56

重以為你吹雞請我食tim:y-63: