发帖
手机端
扫码访问

大家的沉船經驗...............

34926 |322

太重感情的,
太有責任心的,
太俠骨仁心的,
太有同情心的,

只要你係有感情的,都不適合到骨場!

進入骨場,必需斷絕七情,只需一己私慾,同埋銀包有毛伯伯即可!

太重感情的,
太有責任心的,
太俠骨仁心的,
太有同情心的,

進 ...
edwin_bear_bear 发表于 2011-2-10 21:19

師兄。。。。你以上四點我有三點都中!

太重感情的,
太有責任心的,
太俠骨仁心的,
太有同情心的,

進 ...
edwin_bear_bear 发表于 2011-2-10 21:19

我四樣都冇,但有另外一樣就足而令我唔洗去,就係太窮!

回复 242# wkh

呢四點, 唔怕醜自問都中晒。
但心癮難頂, 至惡攪o

師兄。。。。你以上四點我有三點都中!
wkh 发表于 2011-2-10 21:27

師兄,

1. 第一次見,識左 48 小時都唔夠,JS 已經話唔見左手機,你話幾橋呢!
2. 72 小時,見過一次,JS 就話細佬打過黎,話家中出事,急要用錢!
3. 買左個手機過飯盒,一個月唔夠,同佢食飯,話見到 iphone4 好靚,飯後返港就收到短訊,電話跌左落水!
4. 同你係房開心溫馨,床單餘溫未過,JS電話響,狼狗 Call 佢返去開鑊!
5. 呢頭你俾完錢佢,個頭見到佢拖住隻狼狗咀到一街都望住!

如果,你接受到以上的打擊同欺騙,咁你可以沉船,否則,最好唔好試!
以上全部係真人真事,如有雷同,實屬不幸!

師兄,

1. 第一次見,識左 48 小時都唔夠,JS 已經話唔見左手機,你話幾橋呢!
2. 72 小時,見過一次,J ...
edwin_bear_bear 发表于 2011-2-10 21:39

師兄,

1. 第一次見,識左 48 小時都唔夠,JS 已經話唔見左手機,你話幾橋呢!(如在現場,即刻比自己果部佢用)
2. 72 小時,見過一次,JS 就話細佬打過黎,話家中出事,急要用錢!(將身上既錢比晒佢)
3. 買左個手機過飯盒,一個月唔夠,同佢食飯,話見到 iphone4 好靚,飯後返港就收到短訊,電話跌左落水!(應該第一部就買iphone4比佢)
4. 同你係房開心溫馨,床單餘溫未過,JS電話響,狼狗 Call 佢返去開鑊!(即刻幫佢沖個涼,送埋佢返去)
5. 呢頭你俾完錢佢,個頭見到佢拖住隻狼狗咀到一街都望住!(咁應該係比既錢唔夠多,再比多d佢)

如果,你接受到以上的打擊同欺騙,咁你可以沉船,否則,最好唔好試!
以上全部係真人真事,如有雷同,實屬不幸!

太重感情的,
太有責任心的,
太俠骨仁心的,
太有同情心的,

進 ...

唉...我全部BINGO...

師兄,

edwin_bear_bear 发表于 2011-2-10 21:39

第一次見就發生咁橋嘅事,應該即時抽身

唉...我全部BINGO...
花師奶 发表于 2011-2-10 21:51

甘師兄你仲去骨場?

師兄,

明白。。。。。。。

唉....我而家係用緊理智去控制住自己........