发帖
手机端
扫码访问

水刀天氣報告

7713 |74

洗唔夠個個帖都幫SmallD同*@*晒恩愛啊

拿拿拿....我乜都冇講架,我凈係提過我老友SxxxxD咋,其他嘢唔關我樹......
包大人 发表于 2011-1-13 18:28

無無無,我地無講過 SxxxxD = 高版!

*@* 絕技 也不等 於 "X交" 切勿對號入坐!

只係講緊呀 *@* 有特殊 技能,能深深深 吸引住呀 高版 0者,大家切勿誤會!

無無無,我地無講過 SxxxxD = 高版!

*@* 絕技 也不等 於 "X交" 切勿對號入坐!

只係講緊呀 *@* 有特殊 ...
edwin_bear_bear 发表于 2011-1-13 18:39

話時話,點解*@*到而家都仲可以係水記生存到?仲要時不時見到係大堂上鐘

話時話,點解*@*到而家都仲可以係水記生存到?仲要時不時見到係大堂上鐘 ...
eosin55 发表于 2011-1-13 19:04

水刀 聖物,咁多高層照住,你見到佢已經三生有幸喇!

你試下 Mark 佢全鐘出街,返黎出個包膠丫!

水刀 聖物,咁多高層照住,你見到佢已經三生有幸喇!

你試下 Mark 佢全鐘出街,返黎出個包膠丫! ...
edwin_bear_bear 发表于 2011-1-13 19:09

咪玩,高版既聖物小弟如果移動分毫,好大機會要同大家係vshare永別:y-16:

咪玩,高版既聖物小弟如果移動分毫,好大機會要同大家係vshare永別 ...
eosin55 发表于 2011-1-13 19:16

Vshare 第一勇仕 kt 師兄,已經公告天下,要大戰 *@*!

如師兄有意排隊接力,相信 各位版主 及 Vshare 上下 (有關係的高層除外) 必會精神上全力支持!

聽講係高版...唔係....係高層嘅親戚....
包大人 发表于 2011-1-13 19:08

原來係甘,我仲以為係因為有ching長期照顧先可以生存到家下.