发帖
手机端
扫码访问

明星遊水方(開左估)

7629 |67
楼主 发表于 2011-1-16 17:10:06 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
好明顯,果位歌手既市場係大6,HK人,包括我,都叫唔出佢個名! ...
SmallD 发表于 2011-1-15 09:42

依家歌手既目標係「華語」市場,出一首得既,唱通大陸台灣東南亞,駛鬼唱廣東歌俾d80後DOWNLOAD咩
而且唱得好賣碟都唔係重點,一係就四圍去開賣唱會,一係就有知名度賣廣告
連周華健呢d 3代前既歌手,一直都係唱「明天嫁我要嫁給你」,開左10年都仲可以四圍開...
仲有粱詠琪好耐唔出碟同已經係中囡,國內仲有市場,可能仲好過謝安琪楊千華

林俊傑在大陸都幾紅,在水方都幾多人認識. 哪一晚我在水方,消息很快傳開了

系JJ啦..個JS同我講左喇!佢仲扮野唔認.後未仲加JS嘚QQ.

系JJ啦..個JS同我講左喇!佢仲扮野唔認.後未仲加JS嘚QQ.
kelvinator 发表于 2011-1-21 22:29

之前你一直冇參與討論,你無端端回呢個帖,話個JS同你講左.
唔該你解釋一下,否則我當你在灌水,依版規處置。

回复 65# chulo2009
唔系啊!之前我冇参与嚟个问题,系因为我今日先注册账号.请版主留情吖.

你解釋唔到之前既回帖,即係無中生有,刻意灌水。
網上討論本來好多係風花雪月,廢話無數,但唔表示亂吹水係必然。
每個網都有自己規矩,除非你表明又或者大家都知你係講緊笑,否則我地唔容許有虛假出帖/回帖。
我一直都有回應你,都打左唔少字,表示我冇排斥你。
作為新人,要俾多少誠意,令大家認識你,認同你,到時你點吹都可以。
入鄉隨俗,請你接受我地規矩。
我亦衷心希望你既真誠分享,好快會成為我地vshare正骨區既活躍份子。
今次只作口頭警告,不作處分。

多谢版主大人,以后我會用心回帖.今次真系唔系特意灌水嘅:y-68:

thx~~~~~~~~~~~~~~~

评分