发帖
手机端
扫码访问

囡囡問你借錢?

8543 |70

有道理

我唔認為借俾JS 就幾千銀唔好意思叫人還

借左預佢唔洗還係一件事

有借有還係另一件事

我識過大陸好多js,佢地基本上都係同一個姓----姓馮....人稱老馮!

佢地約你去唱K、食飯、水療,唔好以為佢地 ...

我同兩三個JS特別熟,又冇乜男女關係,佢地成日喺我面前打電話
比D客人,叫佢地去唱K飲洒,我問咁唔比面我喺隔籬都唔叫我請?
佢地話大家咁熟叫我請佢地玩得唔盡興,因為成日要就係我個荷
包,對住D唔熟又扮大款嘅客,佢地會玩得HAPPY好多....

佢地唔想返工,會先打比公司買鐘或買假,跟住話唔舒服或者好攰
唔想返工,叫熟客去個場時幫佢地買埋D鐘數,你覺得好榮幸,其實
佢地可能係同條仔瞓喺床上温馨緊唔想返....
包大人 发表于 2011-1-9 09:38

現實總是殘酷 :y-6:

古有名言:骨場無真愛!啲囡囡流動性大!借咗錢人間蒸發有之!犯不着招惹!況且骨場靚囡囡多的是!梗有一 ...
ALAN007 发表于 2011-1-9 17:01

警訊都有話過年前多騙案嘛 :y-51:

量力而為就好了。如果你冇意思借既,都唔會開個帖問!

佢地唔想返工,會先打比公司買鐘或買假,跟住話唔舒服或者好攰
唔想返工,叫熟客去個場時幫佢地買埋D鐘數,你覺得好榮幸,其實
佢地可能係同條仔瞓喺床上温馨緊唔想返....
包大人 发表于 2011-1-9 09:38

呢樣真係超多
我仲試過囡囡係場入面同囡囡食飯,包括上鐘既時間同食果餐都係入左個大款既數,整到我好似食軟飯咁...

我試過成張單二千幾都入潮州佬數,果個仲要係我第一日識嘅JS添......
包大人 发表于 2011-1-10 03:52

其實果次我勁唔好意思,囡囡仲要打電話同人講佢係同我食飯,反而叫個熟客食自己...我幾怕條友出黎反台...
呢樣野其實營銷仲多,佢地餐餐都係咁食...我都食左唔少餐,呢d我反而食得安樂d

呢樣真係超多
我仲試過囡囡係場入面同囡囡食飯,包括上鐘既時間同食果餐都係入左個大款既數,整到我好似 ...
HAMGER 发表于 2011-1-10 03:43

有錢亂 fing 都唔係咁掛, 做乜要請個 3 5 識 7 既麻甩佬食飯:y-105:

有錢亂 fing 都唔係咁掛, 做乜要請個 3 5 識 7 既麻甩佬食飯
LHB 发表于 2011-1-10 10:20

咁先夠大款丫嘛..

俾個機會你大款下... 請vs眾會員版主食番餐!!

有錢亂 fing 都唔係咁掛, 做乜要請個 3 5 識 7 既麻甩佬食飯
LHB 发表于 2011-1-10 10:20

係囡囡豪俾我~~~佢自己唔想同條友食飯就走左出黎,見我可憐無飯食就拉左我去餐廳,跟手囡囡張單寫入條友既手牌...
條友其實唔知架,佢知都唔知會唔會出返黎打9我