发帖
手机端
扫码访问

水景攪笑松腿師......

5522 |42
早幾日上水景搵至尊松腿輪牌仔,個js,有40分中自己睇電視,基本上佢係無郁過既,我熄左佢自己開返到打發佢走時,我寫40,佢竟然講你點解唔寫50,話果10蚊對我好重要嗎,我即時火寫返20比佢,正路我應該1元都無得比佢,樣又仲係農民階段都由得你,唔到位都由得你,搾留灘再由得你,但咁樣既服務質素同態度,仲話我菇狗寒就真係火都黎!!!在人道立場同愛護絕種生物(恐龍)情況下,我都唔會投訴佢........正所謂測隱之心,人階有之......

好多鬆腿手係無郁過,只郁手指便算,好Q懶,禁既服務,你一鍾簽40都唔少拉.你好人仕啦.

40返回20,好想知道她的表情和反应!

楼主 发表于 2011-1-7 11:12:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
40返回20,好想知道她的表情和反应!
dkdkdk 发表于 2011-1-7 11:06

理q得佢,佢咪即時走出去囉,我覺得我仁慈左........

師兄,你咁人道去愛護絕種生物(恐龍)..........
係咪對呢到D師兄弟有D唔人道呀!
不次有師兄上去再瀨野踩地雷咪好大劑?:y-63:

楼主 发表于 2011-1-7 11:24:06 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄,你咁人道去愛護絕種生物(恐龍)..........
係咪對呢到D師兄弟有D唔人道呀!
不次有師兄上去再瀨野踩地 ...
kt1997kt 发表于 2011-1-7 11:17

但如果投訴佢,作為麻甩佬好似肉酸d窩,而且除非佢tart 我野咁之類,基本上我唔
    會咁玩投訴囉,當自己唔好彩!

師兄係斯文君子, 已經用支筆投訴咗, 唔需要再做咩野嘅.

楼主 发表于 2011-1-7 11:50:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄係斯文君子, 已經用支筆投訴咗, 唔需要再做咩野嘅.
assusys 发表于 2011-1-7 11:39

我7,8年骨齡 咁耐都係   遇過黎d野兩,三獲,算好運架啦,間唔中仲有得同d咁咀型js出去執返兩劑中藥,所以有時d js去得洗手間耐呀,吊魚,r中咁唔太過都都由得佢...大陸搵食確實好很慘!!!!

師兄, 絕對支特你用小費嚟投訴
不過點解個題目叫攪笑嘅
我淨係見到怒火咋喎

早幾日上水景搵至尊松腿輪牌仔,個js,有40分中自己睇電視,基本上佢係無郁過既,我熄左佢自己開返到打發佢走時 ...
龍應台 发表于 2011-1-7 10:34

可能佢預你郁佢,唔係佢郁你!:y-59: