发帖
手机端
扫码访问

我想問問, 有技師女友的C兄, 包括包大人

8233 |68

開左價仲想結婚...?

我識一個人又係咁,溝左個全身js,之後結埋婚,但日日同佢講錢,係大陸買左 ...
包大人 发表于 2011-1-5 10:26

人又冇, 錢又冇......淨係講錢洗乜結婚, 不如包養月月清

開左價仲想結婚...?

我識一個人又係咁,溝左個全身js,之後結埋婚,但日日同佢講錢,係大陸買左 ...
包大人 发表于 2011-1-5 10:26

提得錢, 仲講咩鬼結婚...
果D叫買賣...

我知你好純情, 平時都係技師非禮你
LHB 发表于 2011-1-5 09:20

Yes, This is ture:y-27:

使咁多錢真係走去玩下日本妹或者明星仔仲好啦!我個frd幾年前玩周x娜都係兩皮咋... ...
包大人 发表于 2011-1-5 11:16

20k ok wor - cheap
that time  周x娜 is not yet hot...
sz js is more expensive

我係未結婚, 而佢係想結婚, 而且係好似包果隻, 因為佢同我開過價
風雲 发表于 2011-1-5 01:58

i heard the same from a js but she didnt say 結婚 but to survive her.
the js asked to try 2 months and said to give her 5k a month

邊有可能資深"技師"為對象或結婚...通常都係避之則吉...最好搵個正常工作(如電信公司...餐廳...銀行...地鐵站...)既女仔仲好過喇...

使咁多錢真係走去玩下日本妹或者明星仔仲好啦!我個frd幾年前玩周x娜都係兩皮咋... ...
包大人 发表于 2011-1-5 11:16

我都玩過周Y娜,,5 舊水有交易 ,,:em6:

哦,,,,如果咁樣咪仲易 handle ,,
當一單生意咁去 "King" 囉,,
條數好易計啫,,,
快仔一次幾多,,,開D場一次幾多,,, cp 走轉幾多,,,,
女女開你幾多,,,,自己計計,,,
性價比高嘅,,,自己又中意嘅咪包囉,,,
至於結婚呢個問題,,,,,算把啦