发帖
手机端
扫码访问

kkbbq 食喇喂之 小桃園撞版記

3327 |14
楼主 发表于 2010-12-29 20:28:58 | 显示全部楼层 来自: 香港

講運氣  師兄也有同感   唔好食唔在講  失禮人先面懵
其實你自己上一個post都有講"可惜小桃園水準不穩定  時好時差   真係要睇你運氣", 下次帶friend就去d穩陣小 ...
bonsonhui 发表于 2010-12-29 09:20

師兄真好記性  估唔到  咁快就應驗左
南瓜芋頭煲  賣相好正!

涼瓜炒鴨件   應該都不差

肥牛窩米線  好像也很好啊

怎麼說 ...
ruocen 发表于 2010-12-29 09:59

最差就係個"南瓜芋頭煲"呀
"涼瓜炒鴨件"好味架   只可惜  除左我  無人鐘意食涼瓜

楼主 发表于 2010-12-29 20:32:21 | 显示全部楼层 来自: 香港
今次同上次比真喺差好多哦。 。 。 。
大象兄,喺o埋假期去呀。假期人多,樓面部會比壓力廚房,so重點放 ...
ken_choy 发表于 2010-12-29 16:18

小桃園  無分假期唔假期   日日都咁多人  對佢哋嚟講   應該無問題架喎
冇錯!!碰啱主打放假,,往往都滿枱佳落索!
ckhuen 发表于 2010-12-29 17:23

可能係喱個問題

小桃園  無分假期唔假期   日日都咁多人  對佢哋嚟講   應該無問題架喎

可能係喱個問題 ...
kkbbq 发表于 29/12/2010 20:32

咁無得講,祝大家日日有食神丫! !

小桃園唔得啦. d food 加价
份量減左.味道慘啦. 人一坐低
腰果 6 元 茶位3 元 人多就二 至三碟 已十八元小食另.紙巾.以前重衰紙巾加每人一濕巾, 即每人收多一元. 未食已唔見幾 十. 所以比10% 重好. 三百幾去第度已有海鮮食. 最 重要係食物差差差. 我以前每星期去四次以上 但今年共去了不到十次. 去也是貪方便食元過關. 但以後不再去最後撞版是十二月十四日. d 食物比豬都唔食.

咁無得講,祝大家日日有食神丫! !

師兄!看來以後出門食飯前要先拜拜師傅啊!:y-17:

我都覺得片皮鴨睇黎不錯.. 有機會試試.. 想問下樓主還有其他菜好食嗎??

在同事眼中  我算是略懂飲食之道  但今趟真是失禮死人

kkbbq 发表于 2010-12-28 22:05

唔緊要的
我試過帶班同事去皇崗村食街果間一品紅
呢間自已經常去坊間口碑又唔錯
d同事對果次d水準一樣唔太滿意
但之後佢地一樣仲有去再試
返來還讚不絕口呢