发帖
手机端
扫码访问

還記得當天.........我與西瓜

8204 |84
唉三毛兄,你呢篇簡直係警世格言.....早D出嘛!
睇落我都要copy你成篇大作落手機度,
一過關就要睇一睇,
入到骨場又要睇一睇,
入到影院再要睇一睇先得喇!

但我真心想同你講一句,
你一次就醒可能係你嘅福氣,
因為個次對你荷包可能好傷,
但就能換番超過數年的清醒,再加上往後嘅十年廿年....
在會計攤分角度計算,絕對是超值的,係咪?

難為我呀,自以為好醒在星日攪出咁多生果.....(有件仲同你撞名添)
睇完你嘅報告,今晚真係要一個人靜靜地諗諗.......
睇吓自己幾時醒..........

深表同情啊 我念果时对你来讲系沉重打击

振作起来 女去女还在 大把90 00后会慢慢踏入江湖噶啦

久去不而, 早前的星日之旅, 經過中興路, 令我回想很多往事, 過了多日仍揮之不去, 如今不吐不快
希望 ...
mo_mo_mo 发表于 2010-12-21 16:24

唉!好一個賺人熱淚、蕩人迴腸既骨場情史,
令到一個大好青年,從此留精不留情!

久去不而, 早前的星日之旅, 經過中興路, 令我回想很多往事, 過了多日仍揮之不去, 如今不吐不快
希望 ...

西瓜食唔到,米食雜果羅 ^ ^

c-hing一定中了迷魂煙

希望 ...

ching 兄不用傷心, "女死女還在", 我想 Ching 現在應該後宮佳麗4,5千啦, 過去的事不用再提, 快 d 搵多 0的好野出來給大家分享

希望 ...

睇完三毛兄的故事,真係唔想向現實低頭都唔得

拎得起要放得低,出得嚟玩預咗。錢冇咗可以搵過,感情冇咗一樣可以再搵。師兄呢啲都係過眼雲煙!加油!

佢眼光開始不停對名牌手袋/衣服/金器注視, 起初我亦不為所動 (即係同佢講呢D野唔抵, 唔好睇等等藉口唔俾錢). 不過心想一次半次都OK啦, 就係呢個一次半次........
當離開陽光百貨時, 我跟佢手上已經各自有3大袋......以當時我收入計, 係我人工既一半.......mo_mo_mo 发表于 2010-12-21 16:24

嘩, 毛毛兄係咁多年前已經係高薪人馬, 3大袋名牌手袋/衣服/金器都係人工既一半, 真係配合骨精鑽石會員嘅身份喇.:y-6:

唸都唸到.....我自己都記唔起邊一年, 不過一定係開張果年
中興路果間disco, 我反而記得係謝檸檬剪綵..... ...
mo_mo_mo 发表于 2010-12-21 17:00

三毛兄呢篇文真係夠晒感性...睇完真係有好多啟發...
話時話, 三毛兄當時無諗過同人爭咩?   
你話齋MADE IN HK有意優勢嘛。。。
我自問真係好易動情, 真係要小心D。。。

係WOR, 之前EDWIN話攪返個沉船區, 三毛可以一齊攪WOR。。。