发帖
手机端
扫码访问

推介一個唔錯的 BBQ任食場地你玩

6205 |27
楼主 发表于 2010-12-20 20:38:06 | 显示全部楼层 来自: 香港

我一個星期  最高紀錄燒三次呀:em18:

我緊係問過先攞去喇  搞得燒烤場  你咪當果班哥仔係儍仔:em21:

楼主 发表于 2010-12-21 06:47:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
哇   間場好大  風景好好哦
不過又真系要用 人山人海 來形容
生意好好哦
ruocen 发表于 2010-12-20 10:21

超版  妳用人山人海  真係無形容錯架
假日多人到爆  所以我通常中午12點去  晚上8點前撤退  中午4點後就好多人嚟架喇
去過好多次啦, 我通常係旺角坐紅VAN入去, 都開左好耐, 6, 7年前環境重好, 我通常自己買蜜糖, 叉燒醬, 鐵絲 ...
bonsonhui 发表于 2010-12-20 12:53

我在屯門市中心  搭K53半小時就到  我鐘意帶大花甲  大白鱔  紅酒....玩成日lu

有無車位呢師兄?

楼主 发表于 2010-12-24 20:18:18 | 显示全部楼层 来自: 香港
有無車位呢師兄?
bb926 发表于 2010-12-23 19:36

好似有  而且都應該有丫  但我唔敢肯定  Sorry

超版  妳用人山人海  真係無形容錯架
假日多人到爆  所以我通常中午12點去  晚上8點前撤退  中午4點後就好 ...
kkbbq 发表于 2010-12-21 06:47

今次無買大綱鮑,大聖子去燒?

好似有  而且都應該有丫  但我唔敢肯定  Sorry
kkbbq 发表于 2010-12-24 20:18

有呀!地圖寫住大型停車塲架!

景色怡人,呢d天气燒烤真一流:y-80:

地方唔錯,不過是遠了一點

威固汽车隔热膜——中国区贴膜技术比武大赛全国总决赛即将于2011年3月15日上午在北京市广渠路正式举行,现在特征集比赛车辆15辆仅限(宝马系列5辆、奔驰系列5辆、奥迪系列5辆)凡参加比赛车辆贴威固前挡V—KOOL70型号均可免费获赠威固K系列车身膜一套,您的爱车将由全国各省市顶级技师亲自为您施工。获奖车辆还会有威固精美礼品。
车辆有限,名满为止。

本次活动有以下报名方式
                                    1、电话:13717700116
                                    2、QQ: 64021491

报名截止日期2011年3月15日

评分

啱啱想搵地方燒野食, thanks