发帖
手机端
扫码访问

香格里拉自助餐----金鐘太古廣場

2906 |9

平時假期係香港食嘢真係比較少,今次純綷公司食飯,順便同大家分享,
更重要嘅梗係支持下大象師兄個場至得:y-18:
講真如果自己就真係唔會去d咁貴嘅場!如果有師兄鍾情靚景鬼佬食物加服務就冇得頂嘞!
先黎几幅環境圖先

DSC00421.JPG DSC00422.JPG

DSC00426.JPG DSC00423.JPG

DSC00425.JPG DSC00315.JPG

DSC00325.JPG DSC00310.JPG

DSC00303.JPG 環境都可以呀呵?
再黎食物,首先唔好意思!八舊水一位都冇生龍虾:y-1: !!!

DSC00346.JPG DSC00348.JPG DSC00349.JPG

DSC00328.JPG DSC00330.JPG DSC00332.JPG

DSC00333.JPG DSC00335.JPG DSC00336.JPG

DSC00337.JPG DSC00338.JPG DSC00339.JPG

DSC00340.JPG DSC00341.JPG DSC00342.JPG

DSC00343.JPG DSC00344.JPG DSC00345.JPG

唔止禁多嘅;不過有D費時影,食物質素其實都ok嘅;不過冇想像中豐富,但服務就一流
再講声唔好意思;上面嘅嘢唔駛问我叫乜名,因為我都唔知!!淨係知多數啱鬼老口味,所以
几時都話d鬼佬唔識食:y-35: ,隻火雞d肉鞋到唔知似乜,你話換轉食片皮鴨正几多呢?!:y-11:

純綷分享!分數就唔俾囉!等時食第d時再俾:y-24:

雖然我地淨係比一舊水;公司就出七舊,不過都覺得唔抵:y-55: ,鬼咩!
抽奖都冇份中:y-29:  

评分

楼主 发表于 2010-12-14 15:50:13 | 显示全部楼层 来自: 香港

平時假期係香港食嘢真係比較少,今次純綷公司食飯,順便同大家分享,
更重要嘅梗係支持下大象師兄個場至得 ...
atompower 发表于 2010-12-14 09:39

八舊水 食酒店個名  都食左四舊 好彩係公司數  雖然自己要比一舊  見識吓都値得嘅
講起火雞  我都未食過好食嘅火雞成八舊水  係呢  有乜名貴野食呀  
多謝晒師兄的支持 在香港有什麼好或唔好食  都多D放上嚟交流下喇

更重要嘅梗係支持下大象師兄個場至得 ...
atompower 发表于 2010-12-14 09:39

翡翠螺、煙三文魚、cheesecake都係大路野,都唔見有
真係食裝修、環境啦

去過一次, 真係食個名, 如果比我再黎多次, 我會去下面萬豪

楼主 发表于 2010-12-15 08:18:52 | 显示全部楼层 来自: 香港
八舊水 食酒店個名  都食左四舊 好彩係公司數  雖然自己要比一舊  見識吓都値得嘅
講起火雞  我都未 ...
kkbbq 发表于 2010-12-14 19:11

我地個一舊公司要拎出黎做善事架:y-17:

我真係唔覺有貴野!唔知有金簿既蛋糕算唔算:y-28:

楼主 发表于 2010-12-15 08:22:04 | 显示全部楼层 来自: 香港
翡翠螺、煙三文魚、cheesecake都係大路野,都唔見有
真係食裝修、環境啦
chlonline 发表于 2010-12-14 20:52

唔知係唔係包場关係;重有K唱,又多服務員招呼所以禁貴:y-9:
我就着重食物同服務嘞:y-52:

楼主 发表于 2010-12-15 08:24:11 | 显示全部楼层 来自: 香港
去過一次, 真係食個名, 如果比我再黎多次, 我會去下面萬豪
bonsonhui 发表于 2010-12-14 22:33

冇計;冇得选择,d高層全部來自地獄:y-17:

冇計;冇得选择,d高層全部來自地獄
atompower 发表于 2010-12-15 08:24

咁就無計啦, 高層一定係食個名, 你講一講香格里拉, 我反而想試深圳個間wor

我地個一舊公司要拎出黎做善事架

我真係唔覺有貴野!唔知有金簿既蛋糕算唔算 ...
atompower 发表于 2010-12-15 08:18

金鉑 簡直是食物的笑話