发帖
手机端
扫码访问

肥佬淺談~德仕堡

11881 |90

早兩晚比個死肥佬捉左去試新場,地理位置真係唔多理想!
睇埋個價目表就知唔係我呢種底消費人士光顧的.

略略同大家講講呢個場既設施,
外觀同大堂真係落重本,貌似5星級酒店,locker櫃分vip同普通區,加埋都有九百個.
話到明五星級就梗係有個泳池咁大既水池啦,埸內仲有一個戶外既遊泳池,酒吧等等.
客房,k房,健身室呢d豪場基本設施都應有盡有,不過客房為數只有十幾間,
價錢就梗加嚇死我,試業價都988起~3888.

k房底消尚未有定價,大約由五千元起,雙人影院88/小時,足浴房由3位至7位都有,價錢由68起至118.
雙人影院及足浴房試業價同非試業價一樣.

按摩房亦都分為普通及貴賓房,普通房有接近二百間.
技師數目接近五百,質素方面,就真係見人見智,有咁既數目,當中實有得同唔得,
所以呢樣野都係留待大家去發挖一下啦!

間場比我感覺會以內地豪客為主

111 (1).jpg

评分

有成5百佳麗,lee度可以叫做後宮

楼主 发表于 2010-12-9 14:00:53 | 显示全部楼层 来自: 香港

多謝師兄給了資料参考,其實去一兩次也無妨。個人認為一係唔去,一去揾D貴項目試試,因為都唔會有機會可以成日去,始終唔係我D普通人去既地方!

楼主 发表于 2010-12-9 14:04:02 | 显示全部楼层 来自: 香港
多謝師兄給了資料参考,其實去一兩次也無妨。個人認為一係唔去,一去揾D貴項目試試,因為都唔會有機會可以 ...
2748366 发表于 2010-12-9 14:01

咁你去試下個七彩色光spa啦,1888/165分鐘,

只有兩個spa項目超過180分鐘,

價錢係2688及3388

回复 5# ea_son

師兄你講既SPA係3個定2個SPA,知唔知有咩唔同,有咩玩,七色果個又有咩別?我睇小費都可能過千!

中式都188, 試業去試吓就得, 可能都係一次起兩次止,

楼主 发表于 2010-12-9 14:15:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  ea_son

師兄你講既SPA係3個定2個SPA,知唔知有咩唔同,有咩玩,七色果個又有咩別?我睇小費都 ...
2748366 发表于 2010-12-9 14:11

3個,有咩唔同就真係要等下d富貴人家去試下喇!

聽落好似幾豪華喎,試業價都考慮得過

呢間場以老闆...名人...專業人士...企業界而設...
好似去迪士尼咁...唔係次次都去玩...