发帖
手机端
扫码访问

香薰鬆腿成行成市,攪到我唔敢帶女友入場添!

6975 |53
而家 香薰鬆腿 成行成市,大場C奶場都有,攪到我唔敢帶女友入場添!

好驚女友在休息室昅到人人好陶醉咁張開對大脾,任由 d 囡囡捐隻手入去非禮,如果佢問我有無試過,唉,各位 ching,你地教我點回答嘞 ………  :y-9:
幾大都話無喇!

咪話....未見過喎,乜呢間場咁架,以後唔好黎喇!....:y-21:

記住要好嚴肅,一臉正經,情深款款咁同佢講......

BB, 我唔係一個隨便0既男人....淨係俾妳架咋......黎喇,開飯喇!

楼主 发表于 2010-11-25 04:05:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
吓,下下答話「乜呢間場咁架,以後唔好黎喇」,容乜易三兩個月間俾女友 blacklist 哂全深圳 d 大場,以後邊度都唔使去! :y-62:

好易O者,搵位箇陣一定要坐最前最光猛箇行,等你女友唔好咁容易見到呢 D 盛況咩得囉。不過要難為你乜都無得睇了。

嗰個時候梗係名節保身啦,仲睇~

而家 香薰鬆腿 成行成市,大場C奶場都有,攪到我唔敢帶女友入場添!

好驚女友在休息室昅到人人好陶醉咁張 ...
dibo 发表于 2010-11-25 03:52

咁你咪唔好做大堂囉

轉去其他場囉.......

好驚女友在休息室昅到人人好陶醉咁張 ...
dibo 发表于 2010-11-25 03:52

你話比佢聽,佢哋做梗排毒,對身體好

回复 1# dibo

好驚女友在休息室昅到人人好陶醉咁張開對大脾,任由 d 囡囡捐隻手入去非禮,如果佢問我有無試過,唉,各位 ching,你地教我點回答嘞 ………

咪話比佢聽睇嚟好似好入咁,其實只係去到大脾邊lor, 按全身都會按到嗰度la! 唔通會當住咁多人面前按棍咩! 我話係你都唔信啦! 我老婆响度我都係照樣鬆腿架, js嚟到就同老婆傾兩句, 佢知道有女友人同行, 佢就會唔越位架啦! 接咗幾次我老婆都廢事理我lor! 跟住有機會就暗示js擦下槍lor! 耐唔中當住老婆面按下蛋都幾過隱!

评分

回复  dibo

咪話比佢聽睇嚟好似好入咁,其實只係去到大脾邊lor, 按全身都會按到嗰度la! 唔通會當住咁多 ...
rstfung 发表于 2010-11-25 10:54

咁嘅環境,你冇得互動喇