发帖
手机端
扫码访问

@風子飲食33@之深圳羅湖區帝豪酒店自助餐

7920 |29
楼主 发表于 2010-11-24 17:44:44 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

部長嘅物件- 影衰自己,又映衰酒店形象囉,假假o地帝豪酒店都星級。
even客人違規律,作為服務人員都唔應該鬼咁遠呼喝囉。

未試過食咁差嘅嘢,仲要俾人喝!
[quote][/quote]回复 8# ken_choy

咁0既態度仲收+1服務費,簡直系侮辱咗D錢啊:y-29:

楼主 发表于 2010-11-24 18:00:51 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
回复  ken_choy

咁0既態度仲收+1服務費,簡直系侮辱咗D錢啊
jibin 发表于 24/11/2010 17:50

哎,講來都使氣!:y-55:

可能服務+食材都唔好,所以無咩客去, 8點零就餐時間都得嗰3台客。上面有相你睇。 。 。 、

仲有樣離譜嘅事喺禾去toilet時,見到有個櫥房sifu屙完噓噓,手都冇洗就行咗出去。 。:y-29:
跟住出來,禾唔敢再點佢煎嘅嘢食~~:y-19:

哎,講來都使氣!

可能服務+食材都唔好,所以無咩客去, 8點零就餐時間都得嗰3台客。上面有相你 ...
ken_choy 发表于 2010-11-24 18:00

...................第一次唔知回乜好, 只有講一句啦, 我唔會去lor, 多謝ken哥做左白老鼠

部長嘅物件- 影衰自己,又映衰酒店形象囉,假假o地帝豪酒店都星級。
even客人違規律,作為服務人員都唔 ...
ken_choy 发表于 2010-11-24 17:38

酒店場都咁樣服務, 比我即走

评分

楼主 发表于 2010-11-24 19:57:58 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
...................第一次唔知回乜好, 只有講一句啦, 我唔會去lor, 多謝ken哥做左白老鼠 ...
bonsonhui 发表于 24/11/2010 19:38

為咗大大們,小弟做白老鼠mup所謂。 。:y-30:

评分

楼主 发表于 2010-11-24 20:02:55 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
酒店場都咁樣服務, 比我即走
bonsonhui 发表于 24/11/2010 19:39

見到嗰件嘢咁呼喝個下禾都都唔舒服,想拾嘢做咯。 。 。
不過諗諗下都喺算,唔同d毛修養計較。:em16:

其實當晚心情唔喺好平伏, 亦有些少影響到禾對d食物要求挑剔咗。 。 。:em13:

見到嗰件嘢咁呼喝個下禾都都唔舒服,想拾嘢做咯。 。 。
不過諗諗下都喺算,唔同d毛修養計較。

其 ...
ken_choy 发表于 2010-11-24 20:02

唔係計唔計較, 係心情唔好食乜都無味, 反正未開餐, 情願唔食

國內自助餐  我向來唔敢嘗試
個疑似部長物體   你有無投訴佢呀   咁令人尷尬態度   一定要搞吓佢喇  Ken師兄

國內自助餐  我向來唔敢嘗試

kkbbq 发表于 2010-11-25 05:38

去d星級酒店,質素高好多,半年前去過萬象城君悅酒店食,唔錯架

了耳仔王之君悅酒店自助餐(樂厨)

http://www.vshare.cc/viewthread.php?tid=367575&highlight=