发帖
手机端
扫码访问

今次去陽光酒店潮江春食晚飯!

4913 |26
回复 1# 20813261

碟芥藍炒牛肉又真系少得可憐喔,睇落同嗰個煙灰缸差唔多大。師兄系唔系食咗先影嘎?

三国群英2OL推广号11104

三国群英传2 Online》是传承《三国群英传》系列产品12年经典的最新一款巅峰级3D网游巨作,是中国首款开放式战争网游。玩家可以选择加入曹操、刘备、孙坚三大势力,在游戏中扮演诸葛亮等三国名将,经历赵子龙单骑救主等知名历史事件,并在无任何限制的大型国战中,统一三大势力,一战成名。
《三国群英传2 Online》首次大规模不删档测试于5月11日正式开启,账号注册、现在推广号火热发放中。
《三国群英传2 OL》推广号发放了,推广号是11104(注意大小写):
推广号使用流程如下:
&1、 非九城通行证用户可以注册一个九城通行证账号,在注册时将推广号code填写至注册页面的推广号输入框并选择要入驻的大区 (免费注册地址:三国群英传 2 OL 推广号11104三国群英传2官网推广号11104
三国群英传2官网推广号11104三国群英传2 OL新手卡11104

其實講返潮江春出品真喺唔錯!
雖然貴d,但都真材實料,出品又有保證!
兩年前帶咗鬼客去食過, 都讚咯!

睇個多寶魚真唔錯,以前多數食清蒸多。
潮洲做法酸菜底,又覺得真特別! !

楼主 发表于 2010-11-19 20:42:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實碟鹵水差唔多價如果真係用象拔, 反而碟牛肉我唔覺值$58, 多返1/2 SIZE就差唔多, 多寶魚好吸引, 又價 ...
bonsonhui 发表于 2010-11-19 09:28

月巴星幾錢碟介蘭牛肉?58蚊真係吾底,不過真係好好味、牛有牛肉味,仲好滑,介蘭又嫩又爽脆,眼看樓下大家樂成四拾蚊一碟的窩旦牛肉飯,唉,張胡牛肉都收我咁貴,e碟吾貴喇:em11:

楼主 发表于 2010-11-19 20:47:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  20813261

碟芥藍炒牛肉又真系少得可憐喔,睇落同嗰個煙灰缸差唔多大。師兄系唔系食咗先影嘎? ...
jibin 发表于 2010-11-19 09:38

咁都握你吾到!食左幾條介蘭先影,差吾幾姐!:em8:

楼主 发表于 2010-11-19 20:49:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
三国群英传2 Online》是传承《三国群英传》系列产品12年经典的最新一款巅峰级3D网游巨作,是中国首款开放式 ...
lv4766 发表于 2010-11-19 12:40

又買賣廣告,BAN硬!

楼主 发表于 2010-11-19 20:51:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
其實講返潮江春出品真喺唔錯!
雖然貴d,但都真材實料,出品又有保證!
兩年前帶咗鬼客去食過, 都讚咯! ...
ken_choy 发表于 2010-11-19 14:58

第二次你帶我去,我都讚架!:em11:

酸菜湯,潮州野:em20:

月巴星幾錢碟介蘭牛肉?58蚊真係吾底,不過真係好好味、牛有牛肉味,仲好滑,介蘭又嫩又爽脆,眼看樓下 ...
20813261 发表于 2010-11-19 20:42

月巴星有野食我就唔洗山長水遠黎搵食啦, 多返1/2碟啦, 58就ok

第二次你帶我去,我都讚架!

酸菜湯,潮州野
20813261 发表于 19/11/2010 20:51

嘿嘿~
有機會一齊去啦。。

潮洲酸菜正丫!情有獨鐘。。。
細個陣屋企人成日都整酸菜雞,酸菜魚,酸菜燜腩肉等等。。。。

大個仔啦,e家到正宗果個味就時食起身真有果份童年追憶響度。。:y-28:

月巴星有野食我就唔洗山長水遠黎搵食啦, 多返1/2碟啦, 58就ok
bonsonhui 发表于 19/11/2010 21:35

禾都覺得份量少□左d...:y-82: