发帖
手机端
扫码访问

皇室好靜,又多烏蠅..

7860 |52
尋日放假,又去皇室,4點皇崗買飛後上車,發覺只得我一人,平時多數有其他c hing...包車到後,冲冲換衫就去水池浸吓先...嘩,乜0甘靜嘅?包池..正...乾蒸完就快快上休息廳,一樣好靜,去0甘多次,呢次最小人,揾個位座低..等左成十分鈡都冇服務員理我,索性自己去生果吧攞嘢飲及叫碟哈蜜瓜..嘩..唔去尤自可,企係度等杯飲品期間,見到水吧內啲烏英多到不得了,通地生果,一碟碟已切好嘅西瓜及哈密瓜放係吧內,啲烏蠅就係度飛來飛去,勉為其難攞左碟哈蜜瓜..返回座位後都係決定唔食.....生意靜左,揾人拍烏蠅嘛....唔理0甘多,輪牌按個泰式,按得尚可,js亦講呢幾日唔知點解好靜...簽小費時,多得上次出post話皇室改左40,60,100....有c hing教話可以手寫,0甘我寫左50,因呢個係我嘅standard...其實我成日去按摩,但一路都以為要圈佢比你嗰個數目.......感覺皇室大堂服務差左,多烏蠅更不能接受...

评分

乜皇室生意都差左咩, 仲要拍烏蠅:y-17:

如何係ching你咁講, 皇室真係好有問題
因為佢地服務係深圳真係No.1
如果連佢地都係咁
咁唔通香蜜湖新場收晒皇室經理??????

近來皇室真係好差。講到服務,我個人覺得東方棕泉應該最好

I couldn't stand it if there are flies everywhere...so nasty!!!

星期五都咁少人!
咁皇室既生意真係差左好多了!

点解皇室会搞成咁,有空要去看看..

我最近都覺得皇室嘅生意差咗,可能呢行嘅生意全面性衰退都唔定,上星期日有紅牌得三個客,或者可能同亞運有關

乜皇室搞成咁呀,,,,又少咗一個hea 地方...