发帖
手机端
扫码访问

無啦啦俾人扣分好唔順呀

关闭 [复制链接]
10806 |88

才子, 我第一個十卜你...:y-87:

老公師兄: 你回覆這句說話是否灌水,每個人理解同觀點都不一樣,
公道自在人心, 你嘅心情我十分理解十分明白,也不必要再爭拗下去,
理性討論就無問題, 但你的言語是否過火或違規, 大家有目共睹,
所以每個板主扣分加分準則也不一樣, 希望師兄可以體諒,
就算我同你平反這一分, 也不代表板主是扣錯分, 你要明白這一點,
不必要為了點小事耿耿於懷, 我老黑應承你, 你下次出份報告我額外加分比你.
vshare 十分珍惜每一位會員, 我唔希望這個和諧平台變作戰, 我唔想見到大家針鋒對!

這帖子討論到始為止, 在適當時候我會將佢下沉.

楼主 发表于 2010-11-9 12:32:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
攪吓笑唧!依家笑番喇?扣一分得咁多人慰問,計落有賺添!
ALAN007 发表于 2010-11-8 19:18

係喇!賺左請你去揼番轉

楼主 发表于 2010-11-9 12:36:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  老公

你咁講即係乜野意思

我出 post re post 從來無諗過要計住幾多分,純粹吹水分享而已。 ...
jli 发表于 2010-11-8 20:07

你呾勞氣做咩?自己要對號入座無人幫到你,你咪拖其他人落水,唔好諗住加句"各位CHING"就會有群眾壓力,你自己講過咩就自己承擔番!

仲有,下次打啱字先好噴人,丟字都打錯真係攞架嚟.......

楼主 发表于 2010-11-9 12:40:09 | 显示全部楼层 来自: 香港
老公師兄,我唔知自己是否第一個撐你係真心回帖的人。
但我肯定講過,祇要師兄忘記過去,放眼未來,
你 ...
kt1997kt 发表于 2010-11-8 21:53

大哥你說話唔駃多,一句到位就已經足夠。火我係有過,不過已經俾你整熄左,我亦已經無放上心。至於有D擦鞋人士,我亦都已經回完我要回嘅說話,之後人地要再玩落去我都唔會再蘇佢架喇!聽哂你話啦!

楼主 发表于 2010-11-9 12:43:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
老公師兄: 你回覆這句說話是否灌水,每個人理解同觀點都不一樣,
公道自在人心, 你嘅心情我十分理解十分明白 ...
hermanshiu 发表于 2010-11-8 22:44

好抱歉要勞駕超版你出現,事情已經過去,我已無放在心上了。至於額外加分就唔好喇,一樣還一樣,做野要公道嘛!啱唔啱?

果果都咁燥既, 係咪最近好少去升空呢:y-87:

:y-85:
大哥你說話唔駃多,一句到位就已經足夠。火我係有過,不過已經俾你整熄左,我亦已經無放上心。至於有D擦 ...
老公 发表于 2010-11-9 12:40

好!老公師兄,大家一言為定,
以後大家一齊係呢到吹吓水,溝吓通,
有好野就分享吓啦!:y-85:

楼主 发表于 2010-11-9 14:40:58 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 88# kt1997kt

一定一定!仲有大把野同各位學習