发帖
手机端
扫码访问

大家有無試過約技師出街?

关闭 [复制链接]
23750 |138
楼主 发表于 2010-10-31 23:45:51 | 显示全部楼层 来自: 香港

eason而家比三水d女挷架左,依家要日日捐米青,真係生屎未卜....
包大人 发表于 2010-10-31 23:42

我聽到個版本係,
佢而家喺水警做左紅牌男SPA,
日日俾D肥師奶CALL爆鐘,
做到無停手...:y-66:

楼主 发表于 2010-10-31 23:49:21 | 显示全部楼层 来自: 香港
我聽到個版本係,
做到無停手...:y-66 ...
tok 发表于 2010-10-31 23:46

男SPA, 哈哈, 咪好過響香港打工, 十萬人仔一個月

楼主 发表于 2010-10-31 23:51:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
唔怪得佢亞媽話我知佢最近瘦哂.....
包大人 发表于 2010-10-31 23:49

同埋憔悴左兼雙目無神, 因為日日比班師奶' 郵輪'佢:em8:

我聽到個版本係,
做到無停手...:y-66 ...
tok 发表于 2010-10-31 23:46

我相信,單單出手,滿足唔到班 C 9 客喎!

我相信最少都要 "手口並用" 喇,下話?

通常男嘅約個js出黎相信大部份都係想做人類最原始又最快樂嘅事
通常如果喺場度同你打個非芝俾搜身的話…第一次出黎成功率都幾高
但如果只係按過正骨…我睇第一次出黎就多數淨係去行街睇戲喇…

冇錯,真係有JS嫁咗嚟香港,當然,都係少數
AlbertMyng 发表于 2010-10-31 11:42

Yes i know some recently, most those js are doing beauty item.
But she is still beauty js, of course need not work too hard or change job frequent.

除了在 骨場 /場 or 夜場工作的女孩子,大陸仲有好多正經女仔!

人仔不斷上升,國內生活指數不停上升, ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-31 16:23

Js spend so much, their liiving style and spending pattern so different from the past, particularly those working at sn or night entertainment.
Those 80's gals are nearly same as hk