发帖
手机端
扫码访问

羅湖按摩有無好介紹?

9530 |52
價錢$200,正經,同女朋友去~唔好介紹瑪雅城~上次去貼士都劏左我$180~dls做個spa$238x2~硬食我$50貼士x2~做個火鑵$38又要收$50貼士~按個腳$45又收$20~換衫又要$10~DKLM仲話六五折都要總數$660~安慰既可以一對一俾港幣~但骨都赤埋~所以睇下師兄們羅湖區有無好介紹?

"月亮灣"啦,按中式連小費,唔駛200。環境及服務ok,適合女賓。
想平少少可以考慮對面間"緣色家園",又或者"金色陽光"(即瑪雅城斜對面),都係正骨,但比較多C9。
三間在交通樓都有專車接送。有關資料可以入資料庫及beta版區搵。
祝你同女友可以按番個靚摩。

瑪雅城, 用六五折卡, 加埋港幣 1:1 , JS 手勢好

價錢$200,正經,同女朋友去~唔好介紹瑪雅城~上次去貼士都劏左我$180~dls做個spa$238x2~硬食我$50貼士x2~做 ...
hoisumd 发表于 2010-10-25 03:07

人地瑪雅城冇劏你,又SPA又拔火罐又按腳,兩個人俾180小費唔算多。想經濟D,咁就要事前想清楚做乜野項目,控制好消費支出。

三島都唔錯, 近新都酒店

瑪雅城, 用六五折卡, 加埋港幣 1:1 , JS 手勢好
easyown 发表于 2010-10-25 12:03

人地話唔要瑪雅城喎...:y-51:

人地瑪雅城冇劏你,又SPA又拔火罐又按腳,兩個人俾180小費唔算多。想經濟D,咁就要事前想清楚做乜野項目 ...
chulo2009 发表于 2010-10-25 12:03

做士爸每個人238+Tip 50,咁就真係唔叫湯喇!
而家大6洗費唔同10年前架喇!唔可以用果把尺黎度,話晒大場(曾經係)嘛!

人地話唔要瑪雅城喎...
tok 发表于 2010-10-25 12:39

可以睇睇老地方,新裝之後,靚左!
有美容,有正骨!可以考慮(不過個朵,就因為過去經營手法,有污點)

可以睇睇老地方,新裝之後,靚左!
有美容,有正骨!可以考慮(不過個朵,就因為過去經營手法,有污點) ...
SmallD 发表于 2010-10-25 13:13

係咪一國兩制?係就咪跣人啦,人地要同女友去架,有誤會就唔好啦。

係咪一國兩制?係就咪跣人啦,人地要同女友去架,有誤會就唔好啦。
chulo2009 发表于 2010-10-25 13:40

去完老地方,可以換女友;我個次做完,個靚女JS送客送到大堂;冇誤會至奇。