发帖
手机端
扫码访问

各位骨友有問js拿手電no.或留自己手電給JS

8712 |74

js give me to see....
they always send & receive many sms everyday.  js also receive many nuisance sms too, such as "i love you", "i think you. " what are you doing". "i come there on xx".  they may reply some if those are potiential customers (ie. the customer call services more then 1 time before)

咪制呀!日日追魂CALL,心思思但又無錢應酬得咁多,好慘嫁.
四川BB 发表于 2010-10-24 18:32

of course not

if you are in hk, the call/sms is so expensive.  they will not too much

係呀 , 初初仲懶風趣咁同佢地講下笑 , 仲有反應添喎 , 諗住得米啦咁易有得食.... 誰不知不過係自己送自己 ...
KONGLEI 发表于 2010-10-25 04:39

in the beginning js will reply different content but afterward they will not if you become a regular customer.

they do this with different customers expect the female

原來好多師兄都有這樣事發生,,js和客人其實都係各有所需的.
但js常收入多D,,所以到時到候會找客有是正常,, ...
dog9eat9 发表于 2010-10-25 12:08

beside sms/ call, dinner with ching is the tool for keeping services

most js always have free dinner with customers

我好少同 d js sms ,我地通常QQ交流 ,哈

那個少男不懷春丫!

回頭望返,咪得啖笑囉 ~ 美麗的誤會!

錢跌左,搵得返0既,呢 D 情懷,唔係咁易再 ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-25 04:47

想懷春都無呀, d js調返轉唔覆我sms呀...:y-63:

國內 1 毫子條短訊,有 D Package 仲係幾蚊幾百條,佢地發短訊,同發釣魚 Email 一樣,咁濫!

千祈唔好俾 ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-25 04:12

c hing, 國內 1 毫子條短訊<---包唔包send去香港?
咁國內send sms去香港又貴唔貴?

啱心水嘅就梗係抄佢牌喇,俾埋自已電話號碼佢又如何,一般呢個電話都係出嚟玩嘅時候先開機,識做嘅囡囡都唔會隨便打電話俾你,所以毋所謂!

問佢羅個電話號碼就算了

c hing, 國內 1 毫子條短訊
花師奶 发表于 2010-10-25 21:02

Ching 咪玩喇,你點會唔知丫!

不過都講下喇!

國內咭,直接 Send 香港,分兩種,一種係包月短訊,一種係逐個計,逐個計的長途短訊,成本較貴,好似要成幾毫子架! 包月長途短訊,幾蚊一個月,包幾十條,有限錢!

國內咭 Send 國內號碼 / 一咭兩號中港 / 中港澳台咭,都條當 Local 短訊,一毫子 或 一扣包月短訊一個!  一咭多號,就算你係香港都收到 短訊 的,只係咭主 Reply 短訊就較貴幾蚊一個!

大部份 JS 只會發短訊去閣下的國內號碼,除非係飯盒 / 私有化左的 JS,咁就好難講喇!
事關國內的女性,真係會 咬實 唔放架!