发帖
手机端
扫码访问

各位骨友有問js拿手電no.或留自己手電給JS

8708 |74

CHING , 你真係睇得通透

CHING , 你真係睇得通透
KONGLEI 发表于 2010-10-25 04:18

呢 D 都係累績返來0既經驗0者!

初初我收 JS D SMS,一樣試過發白日夢,試過諗多左!

呢 D 都係累績返來0既經驗0者!

初初我收 JS D SMS,一樣試過發白日夢,試過諗多左! ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-25 04:32

係呀 , 初初仲懶風趣咁同佢地講下笑 , 仲有反應添喎 , 諗住得米啦咁易有得食.... 誰不知不過係自己送自己入局.......:y-63:

係呀 , 初初仲懶風趣咁同佢地講下笑 , 仲有反應添喎 , 諗住得米啦咁易有得食.... 誰不知不過係自己送自己 ...
KONGLEI 发表于 2010-10-25 04:39

那個少男不懷春丫!

回頭望返,咪得啖笑囉 ~ 美麗的誤會!

錢跌左,搵得返0既,呢 D 情懷,唔係咁易再有架喇!

那個少男不懷春丫!

回頭望返,咪得啖笑囉 ~ 美麗的誤會!

錢跌左,搵得返0既,呢 D 情懷,唔係咁易再 ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-25 04:47

HA HA ,  不要深究真偽 , 當洗左 , 換黎D Sweet Memories , 會開心好多:y-18:

我試過鬆腿技師每天打我電話,接佢,佢只講2句,唔接,佢一日打7,8次。以後唔接佢電話,但佢仍然繼續打,但每次响2聲就收聲。勁煩!

我試過鬆腿技師每天打我電話,接佢,佢只講2句,唔接,佢一日打7,8次。以後唔接佢電話,但佢仍然繼續打,但 ...
2748366 发表于 2010-10-25 05:48

一日打7,8次。係咪你搞大左人個肚呀:em11:

我試過鬆腿技師每天打我電話,接佢,佢只講2句,唔接,佢一日打7,8次。以後唔接佢電話,但佢仍然繼續打,但 ...
2748366 发表于 2010-10-25 05:48

呢啲好似騷擾嘅電話,可能係追家用

楼主 发表于 2010-10-25 12:08:02 | 显示全部楼层 来自: 香港
國內 1 毫子條短訊,有 D Package 仲係幾蚊幾百條,佢地發短訊,同發釣魚 Email 一樣,咁濫!

千祈唔好俾 ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-25 04:12

原來好多師兄都有這樣事發生,,js和客人其實都係各有所需的.
但js常收入多D,,所以到時到候會找客有是正常,,但有些多情男就此沉左,,都係清醒D好D,,

同香港COLD CALL 一樣
短信比你
一定麻醉自己想 ,唔通JS 對我情有獨鍾,會唔唔有特別服務...... ...
HGC 发表于 2010-10-24 11:23

js give me to see....
they always send & receive many sms everyday.  js also receive many nuisance sms too, such as "i love you", "i think you. " what are you doing". "i come there on xx".  they may reply some if those are potiential customers (ie. the customer call services more then 1 time before)