发帖
手机端
扫码访问

1326 葫蘆鐵板燒餐廳 試食報告

2765 |9

10月10日 第一次有幸出席sofood既試食活動真係好開心

登录/注册后可看大图

入邊環境幾好 幾乾淨坐得都好舒服

登录/注册后可看大图

我地就係坐呢到睇住師父整野啦

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

呢個就係其中試食左2大套餐既menu

登录/注册后可看大图

葫蘆牛扒 味道重左少少不過好咬口好嫩

登录/注册后可看大图

葫蘆蟹鉗肉: 其實都唔太差 可惜味道超濃 已經蓋哂蟹鉗肉既味道

登录/注册后可看大图

安格斯裏脊牛扒: 比起牛扒差一點,6成熟已經嫌肉太鞋口

登录/注册后可看大图

臺式炒肥牛:好好味 炒得好香 d肉唔會炒到乾哂 仲幾好咬口tim

登录/注册后可看大图

金古牛肉卷: 同其他地方食既差不多 不過不失可以一食

登录/注册后可看大图

香煎銀鱈魚:超好食 皮脆肉嫩 去到一定要試

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

香辣五花肉同鐵板魷魚絲:我比最低分既2碟 五花肉又硬又鞋口 真係唔好食
魷魚絲可以重味少少而且我仲食到腥腥地 不過勝在好大碟囉

登录/注册后可看大图

培根蘆筍卷:煙肉夾蘆筍 感覺出奇地好 蘆筍好清淡

登录/注册后可看大图

蠔仔煎蛋:d蠔仔好新鮮 食落都好好味 不過就係..超辣,唔食得辣野既記住叫佢放少d辣蕉啦!!食到我麻哂

登录/注册后可看大图

鐵板香蕉:食落就係香蕉一條 .. 好啦係有面包康既香蕉

登录/注册后可看大图

蔥油餅:我覺得都唔錯,唔會好油&好重口味加左火腿 反而淡淡地 不錯

登录/注册后可看大图

鐵板炒烏冬:唔好食 酸既 烏冬冇哂彈性 林姐姐,唔好試!

登录/注册后可看大图

雪花肉眼:今日既驚喜,老闆贈送
168元 超軟 味道好好 值得一試

埋單:人均84元(8個人)。  

评分

10月10日 第一次有幸出席sofood既試食活動真係好開心

入邊環境幾好 幾乾淨坐得都好舒服

我地就係坐呢到睇 ...
132605016 发表于 2010-10-12 10:57

多謝1326報告!:em17:

楼主 发表于 2010-10-12 12:31:44 | 显示全部楼层 来自: 香港
客氣客氣!~~

新人報告;支持一下
希望下次可見到你其它包膠&介紹:y-67:

新人報告;支持一下 x 2

希望你發掘多d好餐廳,日日有食神:y-18:

新人報告;支持一下 x 2 ...我自己都係新人@@

睇見都流曬口水 樣樣野都係送飯一流啊:y-5:

评分

楼主 发表于 2010-10-13 09:28:42 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄  第一次出報告難免不習慣
多寫幾次會好!

我發有當日相片到你e-mail
可以選擇添加!
有出貼方法可 ...
ruocen 发表于 2010-10-12 23:46

好的好的
因為我仲未搵到上傳既地方- -

$168 for 2 is ok wor... if having this in HK will be much more expensive

楼主 发表于 2010-10-20 14:07:31 | 显示全部楼层 来自: 香港
哦係喎 更新返先