发帖
手机端
扫码访问

行内中人讲SPA

12241 |100
相信有唔少人在水疗场所做过传说中的SPA,做了就肉痛手紧。那是当然的,不管在哪一家场所,做完它埋单走人起码要500,有的人晕头转向,一时兴起,就签了500都有。其实净是升空。未入房时,讲到鬼死好听,让人联想多多。入房就知上当。
其实你地应该谂下,钟钱几百蚊,唔讲得神秘些,唔话好舒服,你就不会联想到那些,你就不会去做,唔做的话,边有饭开。等轮牌实食白果啦。但是入房了,知你得不到便宜你就不肯签多,唯有叫你升空,当然无150以上是不可能的,已经到呢份上了,300元又算得什么呢。
信我,没错的,因为我就是做技师的,不过不是SPA师
所以就要討價還價先決定入唔入房囉.

我愿意直接给500 JS 跟我。。。 :y-28:

點解要講spa師, 唔講自己做的

點解要講spa師, 唔講自己做的
LHB 发表于 2010-10-11 10:15

行內人,可以每個部門講0下都好,我地有時上去按摩,但都唔清楚好多細節嚴有行內人講解,會明白多點!

行內人,可以每個部門講0下都好,我地有時上去按摩,但都唔清楚好多細節嚴有行內人講解,會明白多點! ...
SmallD 发表于 2010-10-11 10:26

唔知點解覺得佢來者不善, 佢都唔係講咩內情,
只係講 spa 升空點樣搵男人笨, 似唱佢地多d.

另外乜國內人都有講升空呢d字眼咩?

唔知點解覺得佢來者不善, 佢都唔係講咩內情,
只係講 spa 升空點樣搵男人笨, 似唱佢地多d.

另外乜國內人 ...
LHB 发表于 2010-10-11 10:35

每個人都有發言權,難得有行內人入黎講講佢既見解,何樂而不為呢!

先排除左佢係唔係js先
佢講既基本上大家都知, 亦唔係咩野秘密, 大家反應唔需要太大
至於佢係唔係js, 大家亦無証明佢"係"或是"唔係"
唔需要小題大做

另外乜國內人都有講升空呢d字眼咩?
LHB 发表于 2010-10-11 10:35

可能睇得vshare多呢

除深圳外其他地區o既正場基本做全身都包起飛,
係深圳覺得係邪野啫:y-14: