发帖
手机端
扫码访问

@風子飲食23@之深圳羅湖區國貿拾味館3(翻食篇)

14164 |73
good, but do they have "half portion" to order like little fat sheep?

楼主 发表于 2010-10-13 17:22:46 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

多人去就, 平均會平d。 。

粥底火鍋,在深圳有幾間出名,例如“毋米粥”和“漁米粥”都唔錯!以下喺我印象地址:

“毋米粥”- 深圳羅湖新開果間在寶安南路幸福里萬像城LV店對面(大大招牌)

“漁米粥” - 深圳羅湖春風路置地廣場二樓(新開十一哥餐廳和77酒吧樓上)

楼主 发表于 2010-10-13 17:27:32 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
生煎包又煎得幾靚wo 望街景夜晚幾靚wo 想問下e間野係邊ga ? 國貿站行過去近嗎 ? ...
ivan98013 发表于 13/10/2010 02:36

就喺國貿斜對面,行過去1分鐘唔曬。 。

地址:深圳羅湖區人民南路新安大廈二樓(國貿天虹大門正對面)

楼主 发表于 2010-10-13 17:28:31 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
好想食呀! 星期日去試下!!!
mamafan2 发表于 13/10/2010 15:41

祝你有食神。 。 。等你包膠:y-18:

楼主 发表于 2010-10-13 17:32:05 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
good, but do they have "half portion" to order like little fat sheep?
keithdean 发表于 13/10/2010 17:01

hvnt "half portion" yet..:y-55:

豬骨煲我最有興趣,2個人會唔會食唔晒呀?
食完會唔會好口渴呀?

地址:深圳羅湖區人民南路新安大廈二樓(國貿天虹大門正對面) ...
ken_choy 发表于 2010-10-13 17:27

多謝ching解答 !

地址:深圳羅湖區人民南路新安大廈二樓(國貿天虹大門正對面) ...
ken_choy 发表于 2010-10-13 17:27

多謝ching解答 !

回复 26# ken_choy

i see... hope they will have it soon, cant finish whole portion

回复 23# ken_choy
多謝ching解答 ....我想食左好耐...但唔知邊間好....下次去試下