发帖
手机端
扫码访问

关于松腿油的问题

7013 |63
個樽係J神bb都無用,都係之後補充
佢地多數去東門專賣整頭髮果棟野既2樓買,對自己好d既囡囡就買48人仔一公升果隻,要平既就6x人仔5公升...

如果洗完仲有味,,,咁真係唔知咩油...
不過如果真係驚...自己帶油去好d,,,因為有時我都自己帶去

回复 9# 0011405

我可以好肯定咁答你,係 100% Refilled 0既!

因為我係自己帶 BB 油上去的,每次推到淨返幾滴 D JS 就會問我個樽可唔可以俾佢拿走!

佢地落油,好似倒水咁倒,一日最少用一支,邊有可能同你同 $30 蚊支0既 BB 油丫!

部份醒 0既 JS,見你次次都手鬆簽 Tips 0既,最多都係搵 D 日式妹妹,睇下有無 D 用淨,或未用0既香薰油,益下你!

但個 D 所謂香薰油,咪又係睇住 服務員,一桶一桶,倒落去樽仔度囉!

基本上所有骨場都係用工業用油,有良心、搵到錢的 JS 會去東門等地,買 D 好少少0既!

因佢地唔想對手咁傷,並唔係因為驚 D 客傷!

香薰,只係加多幾種味道的工業用油,一樣係唔掂!

我地男人老狗,手手腳腳,用乜油都分別唔大,但.....升空用油,我會堅持自備!:y-28:

评分

楼主 发表于 2010-10-5 03:46:10 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
回复  0011405

我可以好肯定咁答你,係 100% Refilled 0既!

因為我係自己帶 BB 油上去的,每次推到淨返 ...
edwin_bear_bear 发表于 2010-10-5 03:11

听你这么说就更加怕了,因为以前无论是升空还是普通按都是用的他们那里的油,没有太过注意,今天细想一下才发现味道不对,上来问问,看来下次都要自备了,用工业油对皮肤很伤呀,特别是还要升空,唉

等我係3水門口擺檔賣升空用油:y-18:

等我係3水門口擺檔賣升空用油
LHB 发表于 2010-10-5 09:10

擺檔冇问題,但你咪打斧頭:y-28:

擺檔冇问題,但你咪打斧頭
su7310 发表于 2010-10-5 09:16

最多俾個9折你:y-28:

俾9折我看似益我......但其实係害緊我...........

自己帶油上去嘛
monster 发表于 2010-10-5 01:58

你用開果d好貴,買唔起,要由印度運番黎!

等我係3水門口擺檔賣升空用油
LHB 发表于 2010-10-5 09:10

嘩!呢條絕世好橋你都想到,真係好易發達,遲d上市,記得出聲等我地買番一兩手股優先股!!