发帖
手机端
扫码访问

水都豬人..

关闭 [复制链接]
11426 |96
楼主 发表于 2010-9-29 19:47:44 | 显示全部楼层 来自: 香港
果係咁師兄真係吾好彩,因兩大紅牌,另一個極受推崇的技師都在今星期返早班,反而那些公認異獸吾係喱班,其實師兄你輪咗邊兩個呀?

CHING, 其實我唔車望輪到紅牌, 但都唔好係異獸丫... 我真係唔知 NO# . .. 一見到個樣, 個人就已經慌晒... 都諗過睇一睇個"老林"起碼死左都知邊個做及BAD LIST 佢...但0個個MOMENT 真係好驚佢以為我昅佢心口, 出重D手我咪死...CHING 唔好以為我講笑...我真係好慌....我淨系記得兩隻0野塊面好白.沒輪廓 (面及身形都系) 第一個抽我隻腳上去年大比時我感覺到腰間的脂肪,脂肪還有脂肪. 仲有從腰間脂肪透出工衣的... ..汗. 之後我就頭雲眼花了...它的手...好恐怖A.....
第二個見唔到脛0個個, 我一見到佢就想念方法走啦.... 點解要禁對我

评分

師兄真係唔好彩,下次記得要換人

其實你知道NO仲有一個好處,
下次你就算輪牌,
可先問服務員跟住輪牌號碼,
如果你認得係神獸,
咪可以唔好入閘住,
避過一刧囉。
而號碼你鬆腿時唔記得望,
其實可以埋單時問前台攞單,便一清二楚。

請問C HING想換人應該同邊個講?有咩好藉口呢?

CHING, 其實我唔車望輪到紅牌, 但都唔好係異獸丫... 我真係唔知 NO# . .. 一見到個樣, 個人就已經慌晒... ...
czshare 发表于 2010-9-29 19:47

"我淨系記得兩隻0野塊面好白.沒輪廓 (面及身形都系) 第一個抽我隻腳上去年大比時我感覺到腰間的脂肪,脂肪還有脂肪. 仲有從腰間脂肪透出工衣的... ..汗. 之後我就頭雲眼花了...它的手...好恐怖A....."

師兄,究竟你是否在現實中?
面及身型冇輪廓,手是否冷冰冰!
覺得好攪笑,真係好好奇!

call 鐘都換,玩嘢呀
monster 发表于 2010-9-29 23:52

試過啦,咁真係記錯號碼,冇辦法喎。

call 鐘都換,玩嘢呀
monster 发表于 2010-9-29 23:52

咁call鈡都有錯嘛..............吹咩

CALL鐘點鐘都要換??
自作孽, 不可活...
tok 发表于 2010-9-29 12:44

點鐘, 一係話點錯號碼, 一係話... e?換左人o既??
輪排, say goodbye啦, 我都係唔想按住, 取消

call鐘, 最多入場唔點佢啫... 佢吹你唔漲喎,,

今日去左一下等人,極無聊下去左雙人影院既服務台站崗,見到培訓組放工~~~呢組應該已可以有自組新一代異人組
另外見到起碼30個未見過既新人,有5-6個肉人、得2-3個係會想MARK既.
采耳既質素好似好得多

水方既情況唔係好好多,但情況係比較土同老...但新上牌既幾個深港幾ok