发帖
手机端
扫码访问

今日食西湖春天

18814 |95

我自問都可以將很多長相不佳的食物放入口,但呢家野我就要諗衰啦!
尤其是版主提到的幾個step食法,又要揻頭同翼,再要拉腸,點食得落呀!

我自問都可以將很多長相不佳的食物放入口,但呢家野我就要諗衰啦!
尤其是版主提到的幾個step食法,又要 ...
kt1997kt 发表于 2010-9-28 12:02

我知你得架, 等你report :y-53:

我知你得架, 等你report
bonsonhui 发表于 2010-9-28 12:04

咁你有排等了,我個腦都投哂降,個口又點樣食呀?
個口都唔敢食,隻手又點出report呀,唉!

咁你有排等了,我個腦都投哂降,個口又點樣食呀?
個口都唔敢食,隻手又點出report呀,唉! ...
kt1997kt 发表于 2010-9-28 12:09

又係, 都好難接受, 毛虫, 蠍子個d都還可一試, 呢樣我都唔掂

又係, 都好難接受, 毛虫, 蠍子個d都還可一試, 呢樣我都唔掂
bonsonhui 发表于 2010-9-28 12:16

哈哈哈,咁你又知我得叫我去試?
留番比你試然後再出個report呀師兄!

哈哈哈,咁你又知我得叫我去試?
留番比你試然後再出個report呀師兄!
kt1997kt 发表于 2010-9-28 14:23

出report有幾難 :y-53: 食個下先難 lol

楼主 发表于 2010-9-28 15:54:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
水曱甴又叫和味龍虱,用椒鹽來炒會是一道很美味的廣東菜餚,「搣」咗個頭同翼,再拉條腸出嚟就食得!。不過 ...
zzb12345 发表于 2010-9-28 11:20

版主,你吾食就算,吾好打死我呀!555.........:em21:

楼主 发表于 2010-9-28 16:00:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
尤其是版主提到的幾個step食法,又要 ...
kt1997kt 发表于 2010-9-28 12:02

我兒時都食過,都幾好食,不過e+在香港比較難搵呢食,大陸應該有﹔我見youtube都有片介紹!

http://www.youtube.com/watch?v=2-zAh-OhL20

http://www.youtube.com/watch?v=0c3-kPZKKXA&feature=related

我兒時都食過,都幾好食,不過e+在香港比較難搵呢食,大陸應該有﹔我見youtube都有片介紹!

...
20813261 发表于 2010-9-28 16:00

嘩!好驚嚇呀!
隻和味龍巳經難頂,再加上那位仁兄隻手+指甲,想嘔呀!

楼主 发表于 2010-9-28 17:25:09 | 显示全部楼层 来自: 香港
嘩!好驚嚇呀!
隻和味龍巳經難頂,再加上那位仁兄隻手+指甲,想嘔呀! ...
kt1997kt 发表于 2010-9-28 16:31

咁先好味呀!:em11: