发帖
手机端
扫码访问

請問香密湖怏開的全深圳最大的埸是什麼名?

关闭 [复制链接]
6089 |51

又係唔就腳嘅地方, 唔知地鐵到唔到呢??
assusys 发表于 2010-9-14 19:35

不到, 係行車路邊, 一個平地起出來的

師兄們幫手check check價位吖唔該,我好有興趣呀,我間中都會去那邊
cws 发表于 2010-9-14 22:31

都未開, 無價位

香密湖應該點去呢,
請師兄明指。
watson88 发表于 2010-9-14 22:40

深圳地鐵, 有香密湖站

德仕堡国际会所坐落于中国深圳市福田区侨香路1021号,依傍风景优美的香蜜湖畔,自然环境优美,交通便捷,是深圳市中宏卓俊投资有限公司斥资1.5亿元,精心打造的 一个综合时尚艺术与娱乐文化于一体的高端国际商务会所。 总面积6万平方米,主体建筑为独幢八层的欧式城堡,尊贵典雅,大气磅礴,是全国首家集高尔夫球、SPA、水疗世界、餐饮、客房、露天酒吧、室内外泳池、红酒雪茄坊、美容美发、网球、桌球、健身等综合项目于一体的多功能休闲会所。

德仕堡国际会所以“为实现客户满意是我们第一大的责任”为宗旨,秉承综合性、多功能,高品位的经营模式,以国际超五星级酒店管理模式为标准,以跨越中西文化的时尚潮流和国际化的卓越服务,致力于打造中国乃至世界独一无二的高端国际商务休闲中心,为顾客营造温馨快乐的会员之家。

等有车接送先去,太远唔知口岸会唔会有呢:y-2:

位置好唔方便, 話就話係香蜜湖, 但係離地鐵站都幾遠, 無接送的話真係好難引港客去

严格来讲...我觉得唔属于香蜜湖范围了.....
ansonlama 发表于 2010-9-15 02:08

應該係屬於景田範圍...僑香北地鐵站...

位置好唔方便, 話就話係香蜜湖, 但係離地鐵站都幾遠, 無接送的話真係好難引港客去 ...
肥肥安迪 发表于 2010-9-16 11:34

坦白讲...如果从香蜜湖地铁站行过去...夏天40-50分钟都唔知道到无到...
香蜜湖地铁站系香蜜湖南面...
得士堡系香蜜湖北面...
香蜜湖片区中间还隔住个红荔路...
相当远水路...
新噶地铁又有排先搞掂...
如果没厂车...唯有坐的士...

评分

睇落呢個場走 會所式路線 唔似做港客! :y-86: