发帖
手机端
扫码访问

一名皇室技師對香港師奶的評語

关闭 [复制链接]
6678 |56

師兄,事不離實嘛!!!!!!!!:y-34:

上次係水方個js又係話最憎同女人按,又辛苦又少貼士
但最攬笑佢話最鐘意同d又靚仔又咸濕好似我咁既麻甩按..
...
fooluu 发表于 2010-9-6 20:37

最憎同女人按係每個JS都係, 同男人按有冇抽水都比女人多貼士亦係事實

唔係話幫C9講說話, 不過咁同客講野罰一百算少啦
LHB 发表于 2010-9-6 20:51

同意,咁講野,好小罰100咁低!:y-2:

最憎同女人按係每個JS都係, 同男人按有冇抽水都比女人多貼士亦係事實
LHB 发表于 2010-9-6 21:06

有時撞到超版呀,包大人呀,仲會按番轉頭,有錢收,又有得享受,真係唔錯架!:y-12:

有時撞到超版呀,包大人呀,仲會按番轉頭,有錢收,又有得享受,真係唔錯架! ...
SmallD 发表于 2010-9-6 21:15

得兩個又靚仔又豪爽.....唔係果果技師都咁好彩:y-62:

邁到我又奄尖又姑寒既就倒霉囉:y-10:

得兩個又靚仔又豪爽.....唔係果果技師都咁好彩

邁到我又奄尖又姑寒既就倒霉囉 ...
LHB 发表于 2010-9-6 21:18

撞到我都好難頂,又無錢俾貼士,又手多多,所以好多女入到房,都會自動丁走我!:y-55:

撞到我都好難頂,又無錢俾貼士,又手多多,所以好多女入到房,都會自動丁走我! ...
SmallD 发表于 2010-9-6 21:22

同我按都知道按幾耐都係得十蚊tips.. 技師都懶得寫單, 按完自己搵路走

同我按都知道按幾耐都係得十蚊tips.. 技師都懶得寫單, 按完自己搵路走 ...
sverige 发表于 2010-9-6 21:27

仲以為得我俾咁多貼士架,原來你同我一樣,
不過你靚仔d,都肯同你按,見到我,好多時直接轉身就走,仲會講:殘島泥珍賭妹!:y-32:

不過你靚仔d,都肯同你按,見到我,好多時直接轉身就走,仲會 ...
SmallD 发表于 2010-9-6 21:31

原來你地俾貼士架, 我淨係簽個名就算:y-28:

不過你靚仔d,都肯同你按,見到我,好多時直接轉身就走,仲會 ...
SmallD 发表于 2010-9-6 21:31

係呀... 按一個鐘又係比咁多, 按八個鐘又係比咁多,
我對每位技師都好公平架:em12: